Здравствено стање генерала Ратка Младића и даље озбиљно и тешко

0

Ратко Младић (фото: Tanjug/AP)

Здравствено стање генерала Ратка Младића и даље озбиљно и тешко.

Здравствено стање генерала Ратка Младића, који је осуђен на доживотну казну затвора због ратних злочина у БиХ, је доста тешко и озбиљно, а с обзиром на то да је везан за кревет у врло високом је ризику од озбиљних компликација, рекао је његов син Дарко Младић.

– Стање генерала је непромењено. Није ни горе, ни боље. Везан је за кревет, непокретан и у јако озбиљном здравственом стању са свим ризицима који могу да доведу до најлошијег исхода – рекао је Дарко.

Прочитајте још:  Србија се корак по корак претвара у Јерменију
Дарко је навео да је његовог оца пре две недеље посетио нефролог из Србије, да је породица добила тај извештај лекара, као и да је у плану да га нови доктор посети у јулу.

– Константно се трудимо да наши стручњаци буду укључени у то шта се дешава са његовим здрављем – рекао је Дарко, пише РТРС.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Недостатак лекова због забране шиптарских сепаратиста: Србима на Косову и Метохији прети хуманитарна криза
Дарко је најавио да ће се сутра чути са оцем и да је Видовдан значајан дан и за њега и за његову породицу у смислу значаја за Војску Републике Српске и Републику Српску.

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *