Манојловић молио Парезановића да спречи долазак Несторовића у Горње Недељице на протест

0
крени

Саво Манојловић

Данас се у Горњим Недељицама одржава протест против отварања рудника Рио Тинта. Иако је фестивал Мирдита отказан, многи који су повезани са истим финансијским сектором сада су се преселили у Горње Недељице с намером да преузму протест, на исти начин како су преузели протесте након трагедије у Рибникару.

Једина група политичара која не припада прозападном ешалону, а која је организовала и превоз из Београда за Горње Недељице, јесте покрет Ми Снага народа Бранимира Несторовића.

Али, како ексклузивно сазнаје портал Васељенска, Сава Манојловић је покушавао да спречи њихов долазак тако што је контактирао свог ментора у БИА, Марка Парезановића, тражећи да се спречи долазак Несторовићевих присталица.

Несторовићев покрет бележи брз раст популарности,а уједно је једина патриотска опција која се снажно противи отварању рудника, што представља претњу за све прозападне политичаре који покушавају да прикупе политичке поене на теми Рио Тинта. Народ је препознао ко су политичари који су најавили свој долазак и који ће говорити на протесту, што је додатно ојачало позицију покрета Ми Снага народа. Њихов јасан став против отварања рудника и заштита националних интереса привукли су многе грађане који се противе страним улагањима која угрожавају животну средину.

Упркос покушајима саботаже и политичких манипулација, покрет “Ми Снага народа” – Бранимира Несторовића успео је да организује значајну подршку и мобилише грађане у заштити националних интереса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *