“ЕВРОПСКИ” ИМИЏ “ЕВРОПСКЕ” ПРВЕ ДАМЕ ДПС-А: “Дошла потоња времена, башибозук, багра и брабоњци устали да обнављају Душаново царство”!

0
вуковић куч

вуковић куч

“ЕВРОПСКИ” ИМИЏ “ЕВРОПСКЕ” ПРВЕ ДАМЕ ДПС-А: “Дошла потоња времена, башибозук, багра и брабоњци устали да обнављају Душаново царство”!

Драга моја Весна, наступила су потоња времена. Ја сам у Никшићу, у њему се боље видим, а и лакше видам од свега овог. ‘Страшило је гледат што се ради!’ Растачу се људи преда мном. Издаја је најутемељенија црногорска особина. Ја сам јуче ушла у политику, а имам оśећај да сам остарила. Никада, никад нећу покорити главу пред овим злом. Пркос ме надраста. Док будем могла да ходам, борићу се против нацизма, великосрпства и примитивизма, провинцијализма и црногорских малограђана, пише Вуковић Куч.

“Цитирала сам га у парламенту прије овога преврата. Демократија плаћа јер не одговара својим узвишеним циљевима, драга моја. Башибозлук, багра и брабоњци, што рече Коча Поповић, устали да обнављају Душаново царство”.

(Из смс порука Александре Вуковић-Куч размењене са Весном Меденицом, извор: Вијести)

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *