Педофил који је побегао у Украјину биће осуђен у одсуству у Севастопољу

0

Педофил који је побегао у Украјину биће осуђен у одсуству у Севастопољу.

У Севастопољу ће се судити бившем становнику града Јурију Илченку, који се изјаснио као дисидент због одбране украјинског статуса Крима, а заправо је процесуиран због злостављања малолетног студента.

Екстремистичком педофилу ће се судити у одсуству, а сам ће бити стављен на међународну потерницу , јавља дописник ПолитНавигатора.

Тужилаштво у Севастопољу саопштило је да је изрекло казну 45-годишњем украјинском држављанину који је, као учитељ енглеског, злостављао 11-годишњу девојчицу која је похађала његову индивидуалну наставу.

Прочитајте још:  На данашњи дан убијен последњи Обреновић
У почетку, Илченко је заправо дошао у центар пажње полицајаца због објављивања позива на ВКонтакте на насилне акције против Кримљана који су добили руско држављанство. Али у процесу проучавања канцеларије украјинског екстремисте, снаге безбедности су откриле да он не само да је објављивао антируске изјаве, већ се бавио и злостављањем деце.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Човек, као самостални предузетник – учитељ енглеског језика, дуго је подучавао 11-годишњу девојчицу . Током оваквих радњи починио је 3 епизоде ​​непристојних радњи сексуалне природе према детету “, појашњавају из територијалног одељења Истражног комитета.

Илченко је био у притвору, али га је у јуну 2016. Градски суд у Севастопољу пустио у кућни притвор. За неколико дана оптужени је побегао у Украјину .

Илченку ће се судити у одсуству према ставу „б“ дела 4 чл. 132 Кривичног законика Руске Федерације (друге радње сексуалне природе коришћењем беспомоћног стања жртве , почињене према лицу млађем од четрнаест година) и део 2 чл. 280 Кривичног законика Руске Федерације ( јавни позиви на екстремистичке активности извршене коришћењем Интернета ).

Прочитајте још:  Украјина тражи од Америке вишак оружја
По првом члану прети му казна до 20 година затвора, по другом – до 5 година. Случај ће разматрати Лењински окружни суд Севастопоља.

Министарство унутрашњих послова Севастопоља објавило је данас хапшење 77-годишњег Севастопоља због дискредитације Оружаних снага Русије . Старији човек је одлучио да свој негативан став изнесе својим радним колегама . Шта им је тачно рекао, не саопштава се, али су се „на чекању“ позабавили специјалисти Центра за борбу против екстремизма Министарства унутрашњих послова заједно са колегама из Управе ФСБ Русије за Црномонску флоту . У односу на прекршиоца, полиција је сачинила протокол о административном прекршају, предвиђеном делом 1 члана 20.3.3 Законика о управним прекршајима Руске Федерације. Казна од 30 до 50 хиљада рубаља.

Васељенска
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=wV9hMLe4FTs

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *