Ер Србија: Поново касне летови

0

(фото:В.Т./Васељенска)

Ер Србија: Поново касне летови.

Услед изразито неповољних временских услова у централној и западној Европи и посљедичног померања аеродромских слотова од европских контрола летења, током поподнева и вечери очекују се велика одступања од планираног реда летења, саопштила је данас компанија Ер Србија.

Како се наводи, за све авио-компаније које лете северно и западно од Београда, укључујући и Ер Србију, очекују се просечна кашњења од два до три сата на већини летова.

Као последица тога, може доћи до истицања радног времена летачких и кабинских посада, као и појединих аеродрома, што може имати даље неповољне посљедице на одвијање саобраћаја.

Ер Србија се извињава путницима због најављених одступања од планираног реда летења, до којих долази због околности које су ван контроле српске националне авио-компаније.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Српска православна црква расправља са властима око геј пропаганде
Сви путници који евентуално буду изгубили конекције, биће преусмерени на алтернативне летове, наводи се у саопштењу.

Надлежне службе Ер Србије предузимају све што је у њиховој моћи да се очува редовност саобраћаја, у складу са планираним редом летења.

Прочитајте још:  Додик: Војска Србије оспособљена да заштити српски народ
За више информација, путници се могу обратити Контакт центру Ер Србије на 0800 111 528 из Србије и на +381 11 311 21 23 из иностранства, или да посете airserbia.com или странице Ер Србије на друштвеним медијима.

РТРС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *