Малолетник направио хаос у Бору: Украо ауто и оштетио више возила

0
бор

По пријави грађана, полиција у Бору је интервенисала а касније и идентификовала изгредника, али још није познато да ли је пронашла и процесуирала малолетног извршиоца овог кривичног дела.

Малолетни извршилац се терети да је из дворишта једног ловачког друштва у Бору отуђио возило за сада непознате марке, које је било откључано, а са кључем у брава и, са којим је побегао са лица места.

Током јурњаве по улицама Бора, у покушају полиције да заустави возило, малолетник је оштетио више паркираних аутомобила, да би при крају потраге слетео, оставио то возило на лицу места и побегао.

Непосредни очевици ове несвакидашње потере кажу за наш портал да је права срећа што нико од бројних грађана који су се у том тренутку затекли на улицама града није настрадао.

Према доступним информацијама из полиције, овај малолетник се терети за још неколико кривичних дела из ранијег периода у коме је бесправно отуђио више возила која су касније враћена власницима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Апел

Апели грађана за веће и бројније присуство униформисане полиције опште надлежности на улицама града нису уродили плодом. По речима грађана ситуација је озбиљна јер се нарушава безбедност имовине и грађана.

Постоји озбиљна забринутост код грађана због све чешћих дешавања која по свим проценама представљају ризик. Осим декларативних обећања од стране локалних власти, ништа значајније по питању појачања безбедности грађана се није догодило, а потврда свега су бројна откривена и неоткривена кривична дела почињена у задњих десет месеци на територији коју покрива полицијска управа у Бору.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *