Србија и Египат су посвећени јачању билатералних веза

0
Зашто је Канади била потребна нова стратегија одбране

Зашто је Канади била потребна нова стратегија одбране

Србија и Египат су посвећени јачању билатералних веза.

Прочитајте још:  Адвокат жртава ОВК: Извршен је страшан злочин за који нема оправдања
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је током дводневне званичне посете Каиру са египатским председником Абделом Фатахом ел Сисијем разговарао о критичним геополитичким питањима и да су се договорили о проширењу билатералне сарадње, од пољопривреде до војно-техничке размене, пише 15 , Агенција Тањуг. Шеф Србије је најавио и да ће у блиској будућности бити одржане заједничке вежбе јединица армија двеју држава.

Председник Александар Вучић рекао је да је јуче потписани споразум о слободној трговини између Србије и Египта од великог значаја за изгледе за даљу сарадњу две земље. Током посете потписано је још 10 докумената који ће обухватити области заједничког улагања, берзе рада,

Прочитајте још:  „Албанијан пост“: План Немачке и Француске за Косово - у 2023. мора бити потписан други споразум о нормализацији односа, којим Србија фактички прихвата реалност независности Косова, али је формално не признаје
Он је, након потписивања низа споразума са Египтом, рекао и да ће обезбедити привлачење српских инвеститора у Египат и да египатски инвеститори буду добродошли у Србији, али и верује да у појединим областима може много да се уради на плану копродукције. , што ће отворити нова радна места.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *