Дачић објавио мотив двоструког убиства код Мајданпека: Свађа око паљења растиња

1
дачић

Ивица Дачић

Мотив двоструког убиства у селу Тополница код Мајданпека је свађа око паљења растиња између брачног пара и мушкарца који је пуцао.

То је рекао министар унутрашњих послова Ивица Дачић и додао да је управо нападач више пута палио растиње и изазивао пожаре.

“Реч је о мештанима, брачном пару из истог села. У питању је свађа која је настала због паљења растиња, односно могућности да се запали шума у том делу где је брачни пар имао своје поседе. Мештани су стално оптуживали ово лице, које је иначе и пуцало, да стално пали растиње и да изазива пожаре. Када је брачни пар кренуо да види каква је ситуација, пошто је тада већ пожар настао, дошло је до овог догађаја”, навео је Дачић.

Како је даље додао, они су били на трактору и он је највероватније пуцао из ловачке пушке.

Министар унутрашњих послова је навео да тренутно нема податке да ли је мушкарац који је пуцао имало дозволу за држање пушке или не и додао да се претпостављало, имајући у виду да је реч о лицу које има толики број година, да је то могуће решити са локалним снагама полиције.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Међутим, сада је дошло до тога да је двоје лица убијено. Да подсетим, брачни пар је остао да лежи на трактору после пуцања. Била су још два лица иза тог брачног пара, једно лице је такође рањено, а четврто лице је побегло и обавестило о догађају. Пошто је место догађаја далеко од села, прошло је доста времена и било је потребно да се ангажују специјалне снаге. Специјална терористичка јединица је реаговала јер је и даље било пуцања, није се знало како ће се то све завршити”, навео је министар.

Прочитајте још:  4,5 милијарди евра платићемо Кинезима само за камате!?

Како је истакао, мушкарац који је пуцао био је у својој кући и није желео да се преда после више сати разговора и преговора. Он је, наиме, са пушком у руци дочекао полицију и супроставио се. Полиција је у складу са законом морала да реагује.

Подсетимо, припадници Специјалне антитерористичке јединице (САЈ) неутралисали су двоструког убицу из села Тополница, код Мајданпека. Две особе убијене су, а једна је повређена. Повређени Н.М. (59) са прострелним ранама збринут је у Здравственој станици у Доњем Милановцу и налази се ван животне опасности. Убијени су затечени на лицу места без знакова живота.

Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Дачић објавио мотив двоструког убиства код Мајданпека: Свађа око паљења растиња

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *