САД ЈЕ ДЕФИНИТИВНО СВЕ ЈАСНО – КОКАНОВИЋ ИЗДАО „ЕКОЛОШКЕ ПРОТЕСТЕ“ ПО НАЛОГУ СЛУЖБЕ!

3
кокановић

Златко Кокановић

Најистакнутији „еколошки“ активисти у Србији били су запањени када су схватили да се њихов самозвани „лидер“ Златко Кокановић није појавио на јучерашњем протесту у Ваљеву против ископавања литијума.

То посебно добија на значају ако се има у виду да је у питању био најмасовнији и најбоље организовани скуп те врсте до сада, захваљујући пре свега Бранимиру Несторовићу и његовом покрету „МИ – снага народа“. Дакле, ако је неки „активизам“ Кокановића могао да има смисла, то би било учешће на овом скупу.

Међутим, сазнања и анализе наше редакције воде до јединог рационалног закључка, а то је да Кокановић од почетка има само улогу марионете и извођача радова српске Службе на терену.

Реч је о више пута опробаном рецепту Службе, последњи пут примењеном на Сави Манојловићу, да створи лажног лидера опозиције, а затим га користи да под разним изговорима умртвљује и обесмишљава сваку акцију.

Тако је Кокановић избегао да учествује на недавном састанку представника пољопривредника са Владом Србије, где је била јединствена прилика да каже и уради све што мисли. Уместо тога, искористио је бедни изговор да је наводно присилно задржан на информативном разговору у Безбедносно-информативној агенцији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Одмах после тога, избегао је да се појави на два изузетно значајна догађаја – неуспешном протесту приликом посете немачког канцелара Олафа Шолца Београду, а потом и на протесту у Ваљеву.

Ово је више него очигледна потврда рукописа Службе, која је, захваљујући компромитујућем материјалу који поседује о Кокановићу, као и издашној новчаној апанажи коју му даје, једноставно притиснула дугме и, као раније Саву Манојловића, угасила Кокановића.

Прочитајте још:  Италијански здравствени радници против обавезне вакцинације, за 21. април заказан велики протест

Све ово ће бити још очигледније јавности у данима који долазе, а тичу се лажи и обмана које Кокановић шири у погледу предстојеће седнице Скупштине града Лознице.

Али о томе ускоро опширније…

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “САД ЈЕ ДЕФИНИТИВНО СВЕ ЈАСНО – КОКАНОВИЋ ИЗДАО „ЕКОЛОШКЕ ПРОТЕСТЕ“ ПО НАЛОГУ СЛУЖБЕ!

  1. Све је то део плана геноцидне нацистичке америке и њених плаћеника а домаћих издајника. Службе су приватизоване од стране врха власти и раде оно што им се нареди јер су на те услове пристали а на директну штетуСРБЕКЕ ДЕЦЕ И СРБА.

  2. Треба да се определите да ли је Кокановић ваш, тј. службин, или је Ђиласов? Некад овако, некад онако? Или је и Ђилас ваш? За оно панонско говедо, знамо да јесте. Видим, овим хоћете Несторовоића да посвађате са протестантима. Неће моћи, ове ноћи!
    Једино, никако не верујете да је Кокан свој, тј. да припада Горњим Недељицама, Јадру и Лозници, који су први на удару нових нациста.
    И они нацисти 1941.г. године су народ скупљали у Драгинцу са лажним обећањем да им дају аусвајсе, као што и ови данас лажу да ће добити “паре да не знају шта ће са њима”. Иста мета, исто одстојање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *