Ухапшен Петар Панић јер је покосио жену на пешачком: Вучићевом куму одређен притвор

0
панић

Петар Панић

Петар Панић Пана, кум председника Србије Александра Вучића, како незванично сазнаје Nova.rs, ухапшен је данас у Београду јер је аутомобилом на пешачком прелазу ударио жену, која је задобила тешке телесне повреде. Треће основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је да је наложило задржавање П.П, рођеног 1966. године, пошто је извршио дело против безбедности у саобраћају, за које је запрећена казна до осам година затвора.

„Окривљеном се ставља на терет да је у Земуну, у улици Горњоградској, ударио оштећену Н.М. ,рођена 1969. године, која је улицу прелазила на обележеном пешачком прелазу, на ком су се у моменту незгоде налазиле још две особе. Оштећена је хитно превезена у здравствену установу где су јој констатоване две тешке телесне повреде у виду прелома ручног зглоба и прелома потколенице“ наводи се у саопштењу тужилаштва.

Додаје се да је тужилац након што је обавештен да је на пешачком прелазу ударена жена „наложио полицијским службеницима Управе саобраћајне полиције да донесу решење о задржавању ухапшеног П.П. због кривичног дела Тешка дела против безбедности јавног саобраћаја, за које је запрећена казна затвора од једне до осам година“.

Окривљени ће, како се додаје, 29.07.2024. године бити саслушан у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду.

Иначе, јутрос је саопштено да су његови синови Урош и Милош Панић, окривљени за организовање проституције у саизвршилаштву са још четири особе, пуштени јуче из притвора и браниће се са слободе. Они су на саслушању крајем маја негирали кривицу тврдећи да су породични људи, те да није тачно да су побегли из Србије када је требало да се одазову на позив судских органа, већ да су се случајно у том тренутку затекли у Загребу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Ковид терористи ухапсили преко 30 грађана

Нова

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *