ПЛА: Сиријска арапска армија је пример и узор

0

ПЛА: Сиријска арапска армија је пример и узор.

Начелник Генералштаба Палестинске ослободилачке армије (ПЛА) потврдио је да је Сиријска арапска армија, у свим својим историјским фазама, доказала да је пример и узор, достојан поверења свих слободних људи и бранилаца достојанства. нације.

У саопштењу АОП-а поводом 79. годишњице оснивања Сиријске арапске армије, чију је копију прибавила САНА, наводи се да Сиријска арапска армија брани права и циљеве арапске нације, посебно праведну ствар. Палестинцима, и доприноси снази и отпорности арапске нације у супротстављању пројектима колонијализма, првенствено ционистичком пројекту.

Прочитајте још:  Расту несугласице између САД и Украјине око Крима, Артјомовска и заједничког предузећа
У документу се наводи да је ова војска започела Октобарски ослободилачки рат под вођством вође оснивача Хафеза Ал-Асада, била је одбрана арабизма и јединства Либана, и да наставља да одржава достојан пут отпора, окупљајући се око вођства Председник Башар Ал-Асад, држећи се константи и принципа.

Ослободилачка армија Палестине је увек спремна да уложи напоре да одбрани Сирију и Палестину док се не ослободи сваки педаљ окупиране арапске земље.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *