ОПРЕЗ! ШТА ЈЕ РАШКА ДОЧЕКАЛА – ПРОТЕСТИМА ДИРИГУЈЕ ПСИХИЧКИ НЕСТАБИЛАН ОСУЂЕНИ КРИМИНАЛАЦ ОПСЕДНУТ ОРУЖЈЕМ

1
рашка

Филип Љубичић

Како извори нашег портала откривају, ситуација у Рашкој је више него алармантна, с обзиром да је новонасталу гужву око организације протеста против ископавања литијума искористио један од локалних, ноторних психички нестабилних криминалаца, Филип Љубичић да се постави на његово чело.

Наиме, мештанима Рашке су добро познати Љубичићеве дугогодишњи психички проблеми и суицидалне склоности, који га прате од најранијег детињства, а које су довеле до тога да својевремено буде и најурен из Војске Србије, где је једно време радио као војник по уговору.

Наиме, пре десетак година откривено је да је због своје неконтролисане опсесије отуђивао експлозивне минобацачке направе из војних магацина, што је у комбинацији са његовим психичким стањем био црвени аларм за његове старешине, које су покренуле дисциплински поступак на основу кога је избачен из војне службе.

Љубичић је након тога претио да ће се разнети експлозивом у седишту Министарства правде у Београду, желећи на тај начин да скрене пажњу јавности на своје проблеме. Међутим, уместо тога је наравно ухапшен, а касније и осуђен на условну затворску казну због кривичног дела угрожавања сигурности и недозвољеног поседовања експлозивних направа.

Знајући све ово, грађани Рашке су данас са правом забринути због тога што се једна оваква особа поставила на чело протеста, где се потпуно основано може поставити и питање његових правих мотива за тако нешто, а који имајући у виду његову прошлост могу бити дубоко забрињавајући и опасни по безбедност осталих учесника.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ОПРЕЗ! ШТА ЈЕ РАШКА ДОЧЕКАЛА – ПРОТЕСТИМА ДИРИГУЈЕ ПСИХИЧКИ НЕСТАБИЛАН ОСУЂЕНИ КРИМИНАЛАЦ ОПСЕДНУТ ОРУЖЈЕМ

  1. Onaj ko poznaje Filipa,a ja ga lično poznajem, zna da ove gluposti nemaju veze s mozgom. Večernje novosti su postale isto smeće kao i Informer, a “novinari” pored novinara nisu ni prošli. Čiste Udbaške jeftine fore. Kad “velikima” kavez zadrma jedna mala Raška čist je dokaz da idemo u pravom smeru. Nećete kopati! Živela Srbija!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *