Још један отпораш! Ко је Милан Вучковић звани Лудак, који позива на протест у Тополи?

0

Милан “Лудак” Вучковић Фото: Принтскрин

Милан “Лудак” Вучковић је маргинални лик из смедеревске криминогене средине, који у овдашњим “грађанским” структурама – којима је у више наврата настојао да се наметне као релевантан саговорник – не ужива никакав углед, с обзиром на то да га прати крајње негативна репутација.

Наиме, иако је својевремено био активан у покрету „Отпор“, реч је о наркодилеру и уживаоцу наркотика, који је због наведеног више пута лишаван слободе, при чему је са протоком времена почео да испољава изразито лабилно понашање.

Када је реч о његовом „Покрету народна држава“, у локалној средини је познато да то није права организација, која окупља одређени број људи, како би неупућени могли да помисле, већ је реч само о профилу на друштвеним мрежама, посредством којег Лудак пропагира тенденциозне и неаргументоване критике против владајућих структура, уз заговарање ванинституционалне смене власти, у нади да ће на тај начин доћи до одређених донација.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *