Британију погодио талас антимигрантских погрома

0

Британију погодио талас антимигрантских погрома.

Власти су на губитку, хаос расте.

Антимигрантски погроми у Британији не престају већ неколико дана . У ноћи 2. августа, фудбалски навијачи и активисти Енглеске одбрамбене лиге организовали су нереде у Лондону код Даунинг стрита, у Манчестеру код хотела у коме живе мигранти и у низу других градова.

Непосредни узрок антимигрантских погрома био је напад на децу у граду Саутпорт, где је 17-годишњи криминалац руандског порекла извршио масакр у плесној радионици, избовши на смрт три девојчице (шестогодишње стара Бебе Кинг, седмогодишња Елси Дот Станцомбе и деветогодишња Алице Дасилва Агуиар), и ранивши још осам.

Како преноси Дејли мејл, петоро деце међу жртвама напада, старости између шест и 11 година, сада је у критичном стању.

Међу жртвама је била учитељица јоге Леанне Луцас, која је „храбро покушала да их заштити“. Било јој је потребно осам сати операције и остаје у болници у тешком стању. Учитељица плеса Хајди Лидл и чистач прозора Џоел Верит такође су штитили децу током напада убице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Активисти Енглеске одбрамбене лиге одмах су стигли у Саутпорт и почели да се боре са мигрантима који су трчали по граду са мачетама. Добила је и полиција, аутомобили су им спаљени, а сами полицајци прилично претучени. Повређена су 22 полицајца.

Прочитајте још:  Безвизни режим омогућио да кроз Србију дефилију чланови Ал Каиде
Активисти Енглеске одбрамбене лиге, узвикујући: „Енглески до смрти!“, опколили су градску џамију и Исламски културни центар и гађали полицију која је покушала да их одгурне од ових зграда.

Полиција је привела 32-годишњег мушкарца обученог у црно који је ишао према муслиманским центрима са ножем да освети убијене девојке.

Прочитајте још:  АМЕРИКА НАОРУЖАВА ЈОШ ЈЕДНУ ЗЕМЉУ: Да ли ће овде да букне нови сукоб?
Педесет хиљада активиста Енглеске одбрамбене лиге, узвикујући “Спасите наше девојке!”, напало је 40 полицајаца који су бранили градску џамију, дигли у ваздух полицијски комби и почели да испаљују ватрометне ракете на полицију. Тек је долазак појачања спасао и полицију и муслиманске центре од љуте руље белих Британаца.

 Једна жена из Саутпорта рекла је за Дејли мејл да су нереди почели зато што је мушкарац са ножем који је напао децу “био муслиман”.

Рекла је: „Ми кажемо да је доста. Зашто не зауставе мигранте да пристижу? Колико ће још деце умрети јер су их све пустили унутра? Они морају стати на границу и зауставити их.”

Од тада немири у Великој Британији не престају. Највеће демонстрације одржане су у Лондону на протестном скупу “Доста!”, где је полиција ухапсила 100 људи. Стотине активиста изашло је на улице, узвикујући име оснивача Енглеске Одбрамбене лиге Томија Робинсона и вичући „Зауставите чамце“ (који доводе илегалне мигранте у Велику Британију).

У Манчестеру је полиција гађана стакленим флашама након што су демонстранти напали хотел Холидеј Ин у којем се налазе илегални мигранти.

Ипак, до најжешћих сукоба са полицијом дошло је у Хартлпулу, где је на полицију бачено камењем и запаљен полицијски аутомобил.

Премијер Кеир Стармер је стигао у Саутпорт . Био је дочекан са огорчењем и негодовањем. Док је полагао цвеће на лицу места где су три девојке убијене, упитан је колико ће још девојака морати да умре пре него што влада предузме акцију.

Прочитајте још:  Срби чујте: Партизани нијесу ни побједници ни ослободиоци!
Из гомиле грађана повикали су Стармеру: „Колико још деце? Наша деца су мртва, а ви већ одлазите?

Један мушкарац је повикао: „Реците истину, док су Серену Кенеди, шефицу полиције Мерсиајда, питали зашто наводни нападач није именован и да ли је на „листи за посматрање“.

Реч је о резонантној изјави лидера Реформске странке Најџела Фаража, који је оптужио полицију да крије истину о нападу у Саутпорту, што значи да убица Саутпорта није британски држављанин, већ да је недавно стигао у земљу. и био је праћен.

Фараж захтева да се открије истина о нападу у Саутпорту и да се он класификује као терористички напад.

Етнички злочин у Британији превазилази све замисливе границе. Мигранти не само да нападају домаће Британце, већ се и боре међу собом. Тако је недавно у Лондону дошло до правог масакра између досељеника из Етиопије и Еритреје. Мигранти су своје афричке противречности пренели на британско тло, а затим напали полицију.

Политика лабуриста који су дошли на власт само потпирују ватру етничког криминала.

Јордански илегални мигрант је 17. јула напао полицајца, али је избегао казну јер није говорио енглески.

„Тражилац азила који је напао полицајку не може да обавља рад за опште добро јер не говори енглески и то може бити у супротности са здравственим и безбедносним прописима“, закључио је суд.

  1. јуладошло је довеликих немира у Лидсу. Тамо су локални Роми били незадовољни чињеницом да органи социјалне заштите узимају децу из угрожених породица и врше погроме и паљевине.

Најневероватније је то што је полиција једноставно предала целу област Лидса изгредницима, а да није ни покушала да растера масу.

Прочитајте још:  Пожар на руској станици на Антарктику
Истог дана, Бангладешани су се сукобили са полицијом у Лондону.

Поподне 24. јула, маскирани мушкарац на мотоциклу избо је ножем официра британске војске у близини касарне у Кенту у југоисточној Енглеској. Нападач је убрзо ухапшен. Полиција је саопштила да је деловао сам и да се напад ножем не сматра актом терора. Официр, стар 40 година, задобио је тешке повреде и пребачен је у болницу на лечење, саопштила је британска војска. Он је у тешком, али стабилном стању, саопштила је полиција. Националност и вероисповест притвореника се крију.

Прочитајте још:  Хаос на граници: Мигранти гађали полицију камењем /видео/
Имигранти са Блиског истока су 26. јула на аеродрому у Манчестеру напали полицајца, који је на веома оштар начин успео да им пружи одговарајући одбој. Полицајац је суспендован са посла и тужен. Локални лабуристи су стали на страну миграната.

Курдски мигрант бескућник 30. јула бацио је мушкарца поштара на шине лондонског метроа. На срећу, преживео је.

Дана 27. јула, Томи Робинсон и хиљаде његових присталица Енглеске Одбрамбене лиге одржали су „највећи патриотски догађај који је Британија икада видела“, марширајући од Краљевског суда правде до Трафалгар сквера, „испуњавајући ваздух повицима ‘Енглеска!’ и „Владуј, Британија!“, као и антиисламска појања.“

Промигрантски скуп одржан је на дистанци поштовања од Робинсонових милитаната, у организацији невладине организације Станд Уп То Рацисм и синдиката.

Један број присталица миграната и даље је тешко повређен.

Прочитајте још:  Ево колико су током пандемије досад зарадили Гејтс, Безос и њихова екипа!
Истовремено, у централном Лондону одржан је марш Транс Приде, током којег су се стотине ЛГБТ* активиста окупиле у близини Велингтон Арцха.

Трансродне особе су имале велику срећу да је гомила хиљада људи на Трафалгар скверу у то време пажљиво слушала Робинсонов страствени говор, који је позивао беле Британце на уједињење.

„Ово је највећи скуп патриота који је Европа икада видела, а одржава се у Великој Британији. Организујте своје људе, уједините своје земље“, рекао је Робинсон.

Одмах по завршетку скупа, Робинсон је ухапшен под оптужбом за тероризам и напустио Британију након што је пуштен уз кауцију.

Робинсон је избачен из земље, али то неће помоћи лабуристима. Исламизација Уједињеног Краљевства узима маха

Прочитајте још:  Берлин је ноћас горео, тотални хаос у Немачкој: Нападнута полиција, младић погинуо од петарде, преко 300 људи ухапшено
Озбиљно, ствари се крећу ка стварању, како смо писали , исламистичког калифата на британском острву Торсо. Покрет Муслимански глас , који обједињује 25 политичких организација муслимана у четворомилионској муслиманској дијаспори, у последње време једноставно уцењује руководство Лабуристичке партије, непрестано пробијајући њене захтеве, који се, у суштини, своде на пузајуће увођење шеријата. закон у Британији.

Британија тоне у неконтролисани хаос усред све веће балканизације друштва.

Владимир Прохватилов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *