СЛУЖБА ПОКУШАВА ДА ВРАТИ САВУ МАНОЈЛОВИЋА У ИГРУ: СУМЊИВА НОЋНА АКЦИЈА У ЛОЗНИЦИ

0
лозници

(Фото: Васељенска)

Покрет “Крени-промени” помпезно је преузео заслуге за исписивање графита у Лозници на локацији одржавања манифестације обележавања страдања српског народа у погрому званом “Олуја”. Ова акција, која је на први поглед изгледала једноставна, испоставило се да и није баш.

Наиме, локација на којој су графити осванули налази се под строгом контролом и обезбеђењем, што је одмах довело до сумње у могућност да су активисти “Крени-промени” могли сами, без помоћи са стране, да приступе овом простору. Поставља се питање ко им је омогућио приступ, а многи верују да је у целу причу умешана Служба безбедности.

Очигледно је да је начелник Службе, Марко Парезановић, одлучио да активира Саву Манојловића, лидера покрета “Крени-промени”, у овој акцији. Сматра се да је циљ био подизање угледа Манојловића кроз ову “смелу ноћну акцију” и припремање терена за његову активну улогу у предстојећим догађајима, укључујући протесте у Београду и њихово растурање.

Ово није први пут да се Манојловић повезује са сумњивим активностима које су наводно подржане од стране институција, а овакве ситуације додатно поткрепљују гласине о његовим везама са одређеним структурама власти.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *