Вучић: Нема више погрома ни трактора

1

Вучић: Нема више погрома ни трактора.

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је обележавању Дана сећања на све страдале и прогнане у злочиначкој акцији “Олуја”, на стадиону “Лагатор” у Лозници.

Прочитајте још:  КРАЂА НА РЕФЕРЕНДУМУ: Чак 45 одсто „гласало“ од куће!
Његов говор био је искрен и емотиван, а порука коју је послао биће запамћена:

– Хвала вам што ову нашу Србију волите колико и ми волимо. Никада неће бити разлике између Срба, да том историчару из Сарајева кажемо. Никада нас нећете поделити, никада српски народ нећете уништити. А онима који маштају о тракторима да кађем: трактор је био спасење за нејач, али вам као председник гарантујем да више неће бити погрома, прогона ни трактора! А онима који на КиМ хапсе Србе, а имају за то прећутну подршку великих и моћних, мрак је пред зору најгушћи! А ви знате да ја добро знам шта говорим – додао је Вучић.

Прочитајте још:  Ново кадрирање у ЕПС-у: До фотеље преко пријатељства са породицом Вучић
Председник додаје да су три фактора најважнија – Под један, Србија је данас поносита земља достојанствених људи, и није ничији патуљак ни патрљак.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Под два, у Србији се данас много боље живи, и морамо себи постављати велике циљеве да сустигнемо оне који су стотинама година били испред нас. И под три, морамо да се ујединимо, бар да разумемо елементарне националне циљеве, да нам држава иде напред. У складу са тиме, вечерас драги пријатељи, народе, да вам се захвалим, јер ви нисте дошли овде због личних интереса, нити сте остали по кафићима. Нисте дошли овде да рушите своју државу, већ да подржите своју земљу, своју Србију и Српску. Увек је лако бити против некога, увек је тешко бити за некога, за своју државу – истакао је Вучић.

Додаје да терор и погром никада нећемо заборавити.

– Нека живе наши Крајишници, хвала вам на огромној подршци. Ово је скуп народа који воли Србију, воли Српску, воли српски народ. Много вас волим, хвала вам на свему! Живела Српска, живела Србија – рекао је председник, на шта је поздрављен громогласним аплаузом.

Ало.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић: Нема више погрома ни трактора

  1. Колико си само пута то реко Вучићу али ништа не уради баш на против шта радиш Са КСОВОМ и МЕТОХИЈОМ. Ти лично симодговоран што смо изгубили КОСОВО И МЕТОХИЈУ. Причаш празне приче.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *