МАСКЕ СУ ПАЛЕ: Мирослав Алексић и Златко Кокановић договорили изазивање хаоса у Србији

0

Ако је до сада и било неких недоумица, данас је постало кристално јасно да ће један од лидера опозиције у Србији Мирослав Алексић и квазиеколог Златко Кокановић 10. августа покушати да изазову насиље над поштеним и недужним грађанима, прво у Београду, а потом и у целој Србији!

Поједини активисти Кокановићеве организације „Не дамо Јадар“ који се не слажу са рушилачким методама борбе, забринуто коментаришу да је цео паклени план скован јуче, када је Алексић посетио Кокановића у његовој породичној кући. Као директну последицу тог договора тумаче данашњи наступ Кокановићевог најближег сарадника Небојше Петковића, који је у широком простору добијеном у Шолаковим медијима јасно најавио облике терора којима ће организатори протеста изложити грађане.

Дакле, доста је било са испразним лажима о спонтаним и мирним грађанским протестима. Једина истина је да ће политичари попут Алексића, искусни у изазивању бруталног насиља на улицама и нападима на институције, још једном покушати да уведу Србију у период насиља и нестабилности. Ово је, истовремено, и најдиректнија потврда свега онога о чему смо писали и упозоравали јавност током неколико последњих дана.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *