ПРОТЕСТИМА ВРАЋА ДУГОВЕ: Пропали кандидат за градоначелника Сремске Митровице у улози ,,политичког таоца“ Драгана Ђиласа

1

Жарко БаБић (Фото: Принтскрин)

Наметања Жарка Бабића, шефа сремскомитровачког огранка покрета ,,Крени – промени“ Саве Манојловића на чело протеста против ископавања литијума у Сремској Митровици искључиво ,,практичне“ природе – враћање нагомиланих новчаних дугова, преносе Вечерње Новости.

Наиме, малобројна јавност је упозната са чињеницом да је Бабић присталица раскошног стила живота који изискује издвајање значајних новчаних средстава, због чега је својевремено био принуђен да позајми новац од свог испрва блиског политичког партнера Петра Ђурића, контроверзног лидера покрета “Ћале ово је за тебе“.

Међутим, будући да дужи временски период није успевао да врати Ђурићу новац, у потпуном очају се ухватио за ,,сламку спаса“ коју му је, како тврди блиска Бабићева сарадница којој се он недавно поверио, преко посредника пружио Драган Ђилас. Ипак, Бабић се убрзо уверио да ,,нема бесплатне вечере“, јер му је Ђиласов изасланик моментално испоставио рачун, приморавајући га да за узврат организује антилитијумски протест у Сремској Митровици 06. августа.

Иначе, Бабићев политички пут је поприлично идеолошки контрадикторан, имајући у виду да је каријеру 2012. године започео као ватрени омладинац Демократске странке Србије (ДСС), одакле је отишао у политички загрљај свог идола Саве Манојловића, који му је омогућио да се на недавно одржаним локалним изборима кандидује за место градоначелника Сремске Митровице испред покрета ,,Крени – промени“.

Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПРОТЕСТИМА ВРАЋА ДУГОВЕ: Пропали кандидат за градоначелника Сремске Митровице у улози ,,политичког таоца“ Драгана Ђиласа

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *