Дан уочи протеста: Центар излепљен порукама против Рио Тинта, Достојни кампују већ трећи дан испред хотела Москва (ФОТО)

1

Дан уочи протеста центар Београда излепљен је плакатима и билборима против Рио Тинта и политичара. 

Неформална група грађана Достојни Србије поставила је шатор код Теразијске чесме и ту се налази већ трећи дан.

Они су како наводе у ишчекивању великог протеста против литијума који треба да се одржи сутра у 19 часова. А како тренутно изгледа место где ће се сутра одржати протест погледајте у фото галерији:

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Дан уочи протеста: Центар излепљен порукама против Рио Тинта, Достојни кампују већ трећи дан испред хотела Москва (ФОТО)

  1. поздрав за Достојне. добра организација.

    било би лепо да помогну и другим еко организацијама у порођајним боловима. не чини ми се битно то што се разликују у неким ставовима.

    баш ако им то идеолошки лакше пада, нек оснују погранке дуж Дрине. свуд где се копање планира. лепа прилика скупити све пред чијим вратима је заиграла мечка.

    шта је боље? централизовати митинге по градовима, или одржавати панађуре на њиви сваког сељака који је спреман уступити простор за стотинак посетиоца из околине у поподневним часовима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *