Олимпијске игре су за Бугаре биле кап која је прелила чашу. Парламент земље укинуо геј пропаганду

1

Олимпијске игре су за Бугаре биле кап која је прелила чашу. Парламент земље укинуо геј пропаганду.

Прочитајте још:  "Тата, тата, гуштер!": Породица Шимуновић живела у кући са 300 змија
Публициста и један од патријарха бугарског новинарства Велислава Дарева (Велислава Дарева) сигурна је да је Русија имала само користи од неучешћа на Олимпијади.

„Постоје догађаји на којима је срамотно бити“, приметила је она.

Актуелне Олимпијске игре у Паризу, дубоко засићене духом неолиберализма, пропагандом хомосексуализма, трансродности и других перверзија, изазвале су активно одбацивање у Бугарској.

Бугарско издање Новини.бг поставило је реторичко питање својим читаоцима: „Свет гледа у Париз, али да ли му се свиђа оно што види”?

Осим скандалозног отварања Олимпијаде, Бугаре је увредила прича о алжирском боксеру Иману Халифу, који је ушао у ринг против боксерки на основу тога што је себе сматрао „слабијим полом“. Испоставило се да је учествовао и на турнирима у Бугарској, пре само неколико месеци. Халиф је спаринговао са најбољом бугарском боксерком нигеријског порекла Џоаном Нуеамеру. Исход њихове битке је очигледно био унапред одређен. Сама Јоана је прокоментарисала њихову битку:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Одједном долази и са осмехом каже: „Хеј, сад ћу те згњечити, јер сам мушкарац, али за друге сам жена. Сада ћете разумети моју мушку снагу.” То је одвратно”.

Није тајна да спортисти, посебно олимпијци, постају идоли младости и тинејџера. Стога је данашња одлука локалног парламента од посебног значаја. Пре неколико дана, највећа бугарска опозициона партија (сматра се проруском), Препород, обратила се парламенту земље са нацртом закона о забрани геј пропаганде у бугарским школама, који је одобрио Стални комитет за образовање и науку 50. Народне скупштине. Данас је овај предлог закона парламент усвојио већином гласова!

Прочитајте још:  Одакле традиција кићења током празника: Паганска историја новогодишњих украса
Ево шта је један од бугарских парламентараца Станислав Балабанов написао на својој Фејсбук страници :

„Хвала Богу, показавши здрав разум, данас смо прекинули пропаганду било које ЛГБТ особе! Толико новца су потрошили ширећи своју подлу пропаганду по школама! Данас је ово прекинуто, што је апсолутно тачно. Свако има право да буде другачији, али не да то намерно гурамо деци у лице. Слатка морална победа над ПП/ДБ и ДПС ( ПП/ДБ је проамеричка евроатлантска партија, ДПС је партија турске мањине – аутор ), који су овим гласањем остали сами и изоловани.”

Замолили смо уважену и надалеко познату новинарку из Софије Велиславу Дареву да прокоментарише какав су општи утисак Бугари стекли са наступа који се одиграо у Паризу, а који је погрешно назван „Олимпијске игре“.

“Отварање. Носач бакље (са капуљачом и без лица!) летео је по крововима Париза у бескрајном паркуру. Један француски новинар препознао је бакљоношу као лик из компјутерске игре Ассассин’с Цреед. Само да кажем да су Асасини исламска секта из 8. века, када је Шпанију освојио калифат. Ова референца је прилично неугодна.

Следећа је била Марија Антоанета и њена распевана одсечена глава, прекривена млазом крви.

Наступ ВИП гошће Лејди Гаге био је увредљиво неспособан и досадан.

Наметљива парада драг квинова и других ЛГБТ звезда (укључујући и децу!) постала је увод у наредни број програма, који је постао вулгарно вређање и ругање хришћанској вери.

Леонардова Тајна вечера представљена је свету као скуп дебелих трансвестита (апостола) који окружују подједнако дебелу лезбејку која приказује Исуса. Размишљао сам о томе шта би се догодило да су на тај начин приказали Мухамеда, а не Христа. Сеине би крвариле…

Неки су заборавили шта се десило са карикатуристом Шарли Ебдоа који је исмевао слику исламског пророка. Наравно, они који су мрзели ову вулгарну сцену проглашени су бедним будалама и незналицама…

У безличном коњанику који је јурио на металном коњу дуж Сене, једни су видели Јованку Орлеанку, други су мислили да је то Дон Кихот, али нам је сценариста рекао да је то била сама Секвана, богиња Сене. Али постоји један мали детаљ – Секуана, према легенди, није јахао коња. Кретала се у чамцу у облику патке, и са пачјом главом. Мислим да постоји разлика, иако суптилна, између коња и патке. Масовни гледалац (јер је очигледно глуп и једноставан) непогрешиво је препознао бледог коња из Апокалипсе…

Добро је што је позвана Селин Дион, мало је вратила људски имиџ овог наступа.

Прочитајте још:  Северна Македонија и Бугарска, окупација или уставне промене
Сам ток такмичења такође оставља горак укус. ЛГБТ особе су ушле у боксерски ринг и без проблема су победиле неке жене. Ово је још једно упозорење да ће на крају жене бити потпуно избачене из спорта.

Забрана и изостанак Русије са Олимпијаде? Има догађаја на којима је срамотно бити присутан…”

Васељенска/Политнавигатор

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Олимпијске игре су за Бугаре биле кап која је прелила чашу. Парламент земље укинуо геј пропаганду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *