ЦИА преузима контролу: Запад појачава притисак на организаторе Беомајдана у Србији

0

После очигледног неуспеха тзв. антилитијумских протеста у Србији, њихови организатори из редова појединих опозиционих партија и квазиеколошких покрета увидели су сав бесмисао даљег инсистирања на овом питању и дошли на корак од доношења одлуке да прекину са организовањем нових протеста.

Међутим, када су то саопштили својим спонзорима из многобројних западних владиних и невладиних организација, уследио је „хладан туш“.

Наиме, из поузданих извора сазнајемо да су ти спонзори о новом, неповољном развоју ситуације одмах информисали своје централе, при чему је из једне од њих та вест стигла и у америчку обавештајну службу ЦИА. Официри ЦИА су моментално својој сарадничкој мрежи међу организаторима протеста у Србији издали наређење да никако не смеју одустати, већ да дестабилизација земље по том модус операнди и даље мора остати њихов апсолутни приоритет.

Са своје стране, ЦИА је обећала да ће повећати обим помоћи организаторима преко већ споменутих спонзора.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сада се организатори протеста налазе у практично безизлазној ситуацији, јер је из ЦИА стигла „понуда која се не може одбити“, док је истовремено ситуација на терену очајна, будући да не постоји ни енергија, ни „критична маса“, па чак ни обриси идеје како да се изврши налог који су добили.

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *