Пуцњава у гимназији у Санском Мосту: ТРОЈЕ МРТВИХ, 1 РАЊЕН

0
мосту

Youtube Printscreen

У Санском Мосту јутрос се догодила пуцњава у просторијама тамошње Гимназије.

Три особе су убијене, док је једна тешко рањена у јутрошњој пуцњави у Гимназији, потврђено је у МУП-у Унско-санског Кантона.

Наиме, Аднан Бегановић, портпарол МУП-а УСК за бањалучку АТВ каже да је полицији у 10.15 часова пријављено да је у школи дошло до употребе ватреног оружја.

Како се незванично сазнаје, наводно је помоћни радник у тој школи ушао са оружјем, те је отворио ватру на професоре који су у том тренутку имали састанак.

”Према досадашњим информацијама три особе су смртно страдале, док је једна задобила телесне повреде и у току је његов транспорт у Универзитетски клинички центар Републике Српске”, рекао је Бегановић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он каже да детаљи пуцњаве засада нису познати, те да се на терену налазе бројне полицијске екипе. ”Више информација биће познато током дана”, рекао је Бегановић.

Према незваничним информацијама убијени су професори школе на које је највероватније пуцао помоћни радник, који је и сам рањен и на путу је за болницу.

Засад није познато како је радник рањен и да ли је сам себи нанео повреде.

Kurir.rs/АТВБЛ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *