Међународна заједница надгледа етничко чишћење Срба са северна Косова и Метохије!

1
заједница

(Фото: Коссев)

Нелегалне шиптарске окупационе структуре у Приштини не престају са провокацијама и безобзирним кршењем свих договора! На северном делу Косовске Митровице, данас је у процесу отварања шиптарска пошта на месту где су некада биле просторије Демократске странке Србије. Као да то није довољно, јуче су на месту српске продавнице отворили први шиптарски маркет, показујући јасну намеру да истерају Србе са својих вековних огњишта!

Ово је само део оркестрираног плана који за циљ има потпуно гушење свих српских институција и симбола на северу Косова и Метохије. Не само да су затворили све српске установе, већ су насилно забранили и употребу динара. Нелегалне шиптарске окупационе структуре су у потпуности обезвредиле српске возачке дозволе, а грађани који немају њихова документа суочавају се са драконским казнама!

Аналитичар Ђорђе Мицић са Института за упоредну аналогију, у разговору за “Васељенску”, истиче да је међународна заједница саучесник у овом прогону.

“Све што видимо јесу повремене вербалне осуде које су само маска за праву истину – међународна заједница је саучесник у овом прогоњу! Шиптари знају да могу рачунати на подршку, јер за њих правила и договори очигледно не важе”, наводи Мицић.

Према његовим речима, ова најновија офанзива нелегалних шиптарских окупационих структура само је још један доказ да им је циљ да потпуно очисте Косово и Метохију од Срба.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Наш народ на северу је све више угрожен, а међународна заједница је још једном показала своје право лице. Докле ће се толерисати оваква неправда? Време је да се Срби на Косову заштите и да се коначно стане на пут оваквим покушајима етничког чишћења!”, закључује Мицић.

Прочитајте још:  ДАНИ(Ј)ЕЛ СИМИЋ: МРАК ТОТАЛИТАРИЗМА САРАЈСТАНСКЕ ФТВ2

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Међународна заједница надгледа етничко чишћење Срба са северна Косова и Метохије!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *