Пензионер заклао комшију испред печењаре!

0

Пензионер заклао комшију испред печењаре!

Мештани Баваништа у општини Ковин су у шоку након вести да је њиховог комшију Милана А. (42) убио пријатељ Милан М. (75), такође мештанин овог места.

Како Курир сазнаје, све се издешавало испред печењаре у Баваништу, а убиству је претходила бурна свађа.

– Ту испред печењаре се људи често скупљају, тако је било и јуче. Обојица Милана су били ту, дружили се, пили и клали свиње. Одједном је избила нека свађа између Милана А. и Милана М. Убијени је скочио на комшију и гађао га столицом, како сам чуо, а онда је овај други отишао кући – каже мештанин за Курир и додаје да никоме није ни пало на памет шта је имао на уму.

– Нико није знао што је отишао кући, а живи ту у близини, мислили смо да је отишао да се склони пошто је свађа била жестока, међутим, он је отишао по нож, вратио се и избо неколико пута јадног Милана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иначе, убијени Милан бавио се клањем свиња по селу, мештани кажу да га добро познају и да са њим никада раније нису имали проблема. Међутим, за старијег човека, осумњиченог за убиство, тврде да је и раније био проблематичан, али да их је шокирало то што је био у стању да убије човека.

– И у младости је правио проблеме, али да убије човека, то већ никоме није јасно, све нас је затекла ова вест – кажу шокирани мјштани.

Осумњичени за убиство је иначе пензионер, живео је у Баваништу са супругом, а из тог брака има одраслу децу. С друге стране, убијени није имао породицу, живео је сам и према речима комшија, никада се није женио.

Прочитајте још:  Гласачи опозиције БЕОГРАДСКИХ избора, можда оду кући у Црну Гору, Хрватску или у унутрашњост Србије за празнике?

Курир

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *