Срушио се хеликоптер Оружаних снага БиХ, прети еколошка катастрофа

0

Срушио се хеликоптер Оружаних снага БиХ, прети еколошка катастрофа.

По дојави о паду хеликоптера Оружаних снага Босне и Херцеговине у Јабланичко језеро, на лице места је упућен федерални водни инспектор с циљем предузимања мера за спречавање потенцијалног онечишћења због цурења горива.

Наиме, у хеликоптеру се, према изјавама одговорних особа, налази готово 400 литара горива, због чега је федерални водни инспектор, уз сагласност поступајућег тужиоца, усмено наложио хитно постављање баријера на води.

Прочитајте још:  Скандал у БиХ! Вехабије пуцају на војном полигону у Мостару, институције ћ
Тиме би се благовремено зауставило и санирало евентуално излевање горива за време извлачења хеликоптера, саопштено је из Федералне управе за инспекцијске послове.

Подсетимо,хеликоптер Оружаних снага Босне и Херцеговине срушио данас се на подручју Јабланичког језера, тачније у месту Бутуровић Поље потврдио је Људевит Марић, портпарол МУП-а ХНК.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Несрећа се догодила око 11 сати, и за сада није познато који је узрок.

– У хеликоптеру су била четири члана посаде. Тројица нису повређена, а један је затражио лекарску помоћ – додао је Марић за Н1 Сарајево.

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *