Ексклузивно: Ћута се спрема да узврати ударац на данашњем протесту испред РТС

1
Циа, протесту

Александар Јовановић Ћута

Након низа понижења и неуспеха које је доживео на до сада одржаним тзв. антилитијумским протестима, пре свега од стране лидера Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа и активиста његове партије, када му је у више наврата забрањивано да говори, челник „Еколошког устанка“ Александар Јовановић-Ћута се припрема да својим дојучерашњим саборцима, а сада љутим конкурентима у борби за шачицу гласова, узврати ударац.

Тако је, на Јовановићево чврсто инсистирање, предвиђено да на протесту у организацији „Еко страже“ испред РТС један од говорника буде водећа личност његове странке на подручју Пчињског округа, професор географије из Врања Драган Антић, који је претходних дана од полиције затражио да му буде враћен мобилни телефон који му је наводно одузет од стране БИА, експлицитно износећи да за овај телефон плаћа месечну претплату у износу од 3.600 динара.

Оно што свакако привлачи пажњу и изискује одговор је због чега Антић није одлучио да одржи протестни говор испред РТВ Врање, већ се спрема да бије пут до Београда. Да ли је у питању очекивање да за то добије путне трошкове, које би, што се намеће само од себе, искористио за куповину новог мобилног телефона? И то, ни мање ни више, телефона који ради уз помоћ батерије од – њему и његовим саборцима толико омраженог – литијума?

Надајмо се да ћемо од Антића (или макар од његовог страначког шефа Јовановића) у скорије време добити одговор на ова питања, баш као и на питање чиме правда то што је пред своје ученике долазио са политичким обележјима, вршио политичку пропаганду и подстицао их на опозициони активизам, тиме флагрантно кршећи начела професорског позива.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ексклузивно: Ћута се спрема да узврати ударац на данашњем протесту испред РТС

  1. редакцијооо
    Оо Оо Оо оооо Оо Оо Оо ооо…

    пуно је информација у оптицају. слика није јасна. има снега. снег. опет снег, слика титра… окрените на десно антену. мало лево…

    слободно мало прочистите програм. немора сваки дан да буде 50 кила речи, па “дај да натрпамо у мешалицу штогођ”. неће ваљати малтер.

    Вецо, реци музици да не брља. Шта је ово, али шта је ово:

    “Оно што свакако привлачи пажњу и изискује одговор је због чега Антић није одлучио да одржи протестни говор испред РТВ Врање, већ се спрема да бије пут до Београда. Да ли је у питању очекивање да за то добије путне трошкове, које би, што се намеће само од себе, искористио за куповину новог мобилног телефона? И то, ни мање ни више, телефона који ради уз помоћ батерије од – њему и његовим саборцима толико омраженог – литијума?”

    Зар се оваким пошалицама информише становништво? Знаш онај стрип о орвеловско комунистичком и хакслијевско капиталистичком извештавању. Орвеловски само дозвољено и минимално извештавање, а хакслијевско – свега пуно, па ти тражи иглу у пласту сена.

    Немој да се Васељенска претвори у “тражи иглу у пласту сена извештавање”

    Комша љуби и иронију и спрдачину, али направи рубрику “лапрђук-лапрђон” па да метамо овакве текстове ту. то ће му бити као полит-фарма. или полит-парови. пинк рубрика васељенске.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *