ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ И ПАРАНОЈА БОЈАНА СИМИШИЋА ВОДЕ ПРОТЕСТ ИСПРЕД РТС-А ДИРЕКТНО У ПРОПАСТ: Обузео га “наполеоновски комплекс”

3

Активисти удружења „Еко стража“ забринуто коментаришу да је њихов “лидер” Бојан Симишић потпуно изгубљен и дезоријентисан пред данашњи протест у Београду, јер је постао опседнут фикс идејом да се цела држава уротила против њега и његове породице.

То приписују чињеници да је Симишића потпуно обузео “наполеоновски комплекс”, због чега сопствене интересе и неутемељене страхове ставља испред заједничких циљева свих других организатора вечерашњег протеста.


Као директну последицу таквог понашања виде тоталну дезорганизованост “Еко страже”, која је резултовала отказивањем појединих планираних говорника да се појаве на протесту, као и одсуством плана шта чинити након почетка скупа.

Како сазнајемо, због малодушности која је завладала у “Еко стражи”, одустало се и од планиране шетње градом, што све скупа организаторе доводи до закључка да ће вечерашњи протест доживети потпуни фијаско.

Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ И ПАРАНОЈА БОЈАНА СИМИШИЋА ВОДЕ ПРОТЕСТ ИСПРЕД РТС-А ДИРЕКТНО У ПРОПАСТ: Обузео га “наполеоновски комплекс”

  1. ne kaže se napoleonovski, nego napoleoneći. i osim toga nije napoleon, nego napaleon. zbog napalitanki. zbog grada napalja. to je zvog vulkana bezvezuva, koji palja kad vatru kalja. a kalja, to je od kala.

    tako se kaljao čelik.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *