СВИ САРАДНИЦИ СЛУЖБЕ НА ИСТОМ ЗАДАТКУ: БОЈАН СИМИШИЋ, СОФИЈА ТОДОРОВИЋ И ДЕЈАН ПЕТАР ЗЛАТАНОВИЋ ДРАМАТИЧНО НАЈАВЉУЈУ ДА ЋЕ БИТИ УХАПШЕНИ

0
БИА

БИА

Првог дана септембра и на прагу јесени која је најављивана као време активизма, изгледа да народ све дубље упада у раље БИА, која је удбашким методама успела да преко мреже својих сарадника потпуно скрене пажњу народа са литијума на измишљену угроженост назови активиста.

Сада се више нико и не пита како су то Бојан Симишић и „Еко стража“ постали главни актери еколошких протеста, за које је иначе и званично најављено да више нису еколошки, већ су протести за ухапшене активисте, који заправо и нису ухапшени, а посебно није привођен Симишић.

Слично је и са Софијом Тодоровић и опскурном „Иницијативом младих за људска права“, која је изгледа одједном најактивнија, најнаграђиванија и најважнија НВО у Србији, или је бар Служба тако изрежирала.

Међу патриотским снагама, са много горчине је примљено и најновије обраћање Дејана Петра Златановића са канала „Србин инфо“, које је допринело целој конфузији и више него очигледно је изведено према унапред припремљеном сценарију БИА и Марка Парезановића.

Свака рационална анализа ће доказати немогућим да Златановић као искусни новинар за кога се издаје, у јавном обраћању демонстрира толику количину неспретности, контрадикторности, збуњености и сопствене дискредитације, због чега све превише вуче на урадак Службе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За слабу је утеху да се паметним праћењем оваквих јавних наступа, временом може открити цела доушничка мрежа која је по задатку БИА задужена за опструкцију протеста, а што може користити народу за нека боља времена, ако се литијум икада врати на дневни ред.

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *