ЛАЗОВИЋ ХОЋЕ ДА СЕ УДА? Зелено-леви фронт поднео иницијативу за легализацију геј бракова у Скупштини!

2

Ексклузивно сазнајемо да је Радомир Лазовић, посланик Зелено-левог фронта, поднео предлог закона за легализацију геј бракова у Србији! Ова иницијатива је поднета под називом “Предлог закона о грађанском партнерству”, али суштина је иста – увођење истополних бракова у Србију, што је у супротности са Уставом наше земље.

Предлог закона, поднет 3. септембра 2024. године, предвиђа да истополни парови имају сва права и обавезе као и супружници у традиционалном браку. Лазовић и његови следбеници из Зелено-левог фронта покушавају да ову иницијативу провуку као “грађанско партнерство”, али јасно је да се ради о истополним браковима!

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Телеграм канал “Прави одговор”, који води Никша Булатовић, први је објавио ову информацију. Булатовић је у свом коментару навео: “Зелено-леви фронт предвођен Лазовићем жели да уведе геј бракове у Србију под маском грађанског партнерства. Ово је очигледан покушај да се уведу противуставне промене и изигра воља народа!”

Булатовић је истакао да је овај предлог закона само почетак и да треба бити опрезан. “Они то називају другачије, али суштина је иста.”

Обука у Хрватској са еколошким политичарима

Оно што је занимљиво јесте да је ова иницијатива поднета одмах након обуке коју су активисти Зелено-левог фронта имали у Хрватској. Опозициони активисти су наводно на острву Вис учествовали на обукама у организацији хрватског Института за политичку екологију. Поставља се питање да ли су, између осталог, и овакве иницијативе део инструкција које су тамо добили и да ли је ово део шире агенде коју спроводе по налогу страних интереса.

Ко је све потписао закон

Прочитајте још:  КО ХОЋЕ ДА НАМ МЕЊА УСТАВ? И ДА ЛИ ТО ИМА ВЕЗЕ СА СТРАНИМ ФАКТОРОМ?

Поред њега, предлог су потписали и други истакнути чланови Зелено-левог фронта, као што су Билјана Ђорђевић, Роберт Козма, проф. др Јелена Јеринић, проф. др Ђорђе Павлишевић, Наташа Стојменовић, Маријана Мијатовић и Добрица Веселиновић.

Софија Марић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ЛАЗОВИЋ ХОЋЕ ДА СЕ УДА? Зелено-леви фронт поднео иницијативу за легализацију геј бракова у Скупштини!

  1. Дивно, нама су баш горући проблеми истополни бракови. Са њима ће мо решити економска питања, еколошка, просветна, здравствена, научна, ма сва. Који ликови седе у скупштини прикачени на буџетску инфузију и следе сулуде идеје неких богатих и размажени светова који нама укидају елементарне услове за опстанак. Лазовићу тај Зелено-леви фронт не оставља нимало наде, не вредите пола луле дувана……………..

  2. Do sada su postigli većinu toga što su hteli. Nešto u potpunosti, a nešto korak po korak se bliže cilju (recimo Kosovo). Mister dve godine (jer kod njega sve što obeća važi maksimum dve godine, nas polako vodi ostvarenju svih ciljeva zapada. Kao što se raakovi kuvaju u vreloj vodi. Uostalom on sam kaže da eu nema alternativu i da smo na evropskom putu, a znamo šta sve taj put, a pogotovu dolazak na kraj tog puta podrazumevaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *