Руски медији: Санија савезник Зеленског, Бошњаци наслеђе турског јарма

1

Руски медији: Санија савезник Зеленског, Бошњаци наслеђе турског јарма.

Швајцарска политичарка босанског порекла Санија Амети пуцала је из пиштоља слику Богородице с Дететом и похвалила се потпуним богохуљењем на друштвеним мрежама.

То је изазвало талас негодовања у друштву, што је натерало Амети да се извини, рекавши да није намеравала да то повреди осећања верника.

Бошњаци су исламизиовани Словени, тужно наслеђе турског јарма. Антихришћанско расположење међу Бошњацима није ништа ново.

Али у Аметином случају, чињеница је да она води странку Операција Либеро. Ова странка се залаже за приближавање Швајцарске ЕУ и НАТО-у и напуштање традиционалне неутралности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Странка Амети подржава неонацистички режим Зеленског и залаже се за пружање оружане помоћи, захтевајући да швајцарске власти почну да испоручују оружје Украјини за рат против Русије.

Фонд стратешке културе

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Руски медији: Санија савезник Зеленског, Бошњаци наслеђе турског јарма

  1. и опет!:
    – ми се не такмичимо у овоме са њима. честит човек, коме сваки Србин и Српкиња треба да теже, не познаје мислени пад у освету.

    – и нека нас не чуди да нас баш за овакве ствари оптужују. и против тога теба да смо спремни.

    – и нека нас не чуди, да судови света који нису састављени од Честитих из својих религија и нација, суде Србима за овакве ствари. не очекујмо правду.

    – и последње – ми први треба да тражимо и изолујемо из своје околине Србе који су на овакве ствари спремни. Бранити своју веру а овако се односити према туђој, није вредно Човека. То нису ти методи. Ово не води у благостање и златно доба.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *