Тело девојчице и даље није пронађено: Притвор осумњиченима истиче за неколико дана

0
девојчицу

Последњи резултати вештачења снимака надзорних камера из Бањског поља и Бора, у вези са нестанком и убиством двогодишње девојчице Данке Илић, стигли су у Више јавно тужилаштво у Зајечару. Како сазнајемо, анализа је наложена како би се комплетирала истрага у случају у којем су осумњичени Дејан Драгијевић и Срђан Јанковић.

Снимци са камера потврдили су претходно познате информације, укључујући и тренутак када мајка девојчице са децом излази из стана и упућује се ка Бањском пољу, где је девојчица последњи пут виђена. Возила снимљена у околини нису доведена у везу са нестанком.

Такође, вештачење ГПС уређаја службеног возила ЈКП „Водовод“ показало је да су осумњичени били у близини куће у којој се девојчица играла, али ДНК девојчице није пронађен у возилу, иако је истрага показала да је возило било на депонији на Старобањском путу, где су претраживали терен.

Иако се чини да докази недостају, тужилаштво ради на подизању оптужнице пре истека шестомесечног притвора, како би се спречило пуштање осумњичених на слободу, што би се могло десити у првој недељи октобра.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *