Арапска социјалистичка партија осудила агресију Израела на Либан

0

Арапска социјалистичка партија осудила агресију Израела на Либан.

Арапска социјалистичка партија најоштрије је осудила терористичку агресију израелских окупатора на либанске цивиле, која је довела до десетина мртвих и хиљада повређених.

Прочитајте још:  Заробљени украјински војник: Линч у редовима украјинске армије
У саопштењу те странке, чију је копију добила САНА, наводи се да је највећа опасност да ће израелски окупатори проширити обим својих напада на што већи број цивила, о чему сведочи оно што се десило у Либану, а раније у провинцији Масиаф Хама. , поред употребе цивилних комуникација и технологије као оружја у својој агресији.

Странка је осудила међународно ћутање о злочинима окупатора, који су почели да угрожавају читаво човечанство и средства свакодневног живота. У саопштењу се наводи да нема разлике између израелског окупационог ентитета и терористичке организације ДАЕШ, не само зато што се сматра да су истог порекла и имају сличне интересе, већ и због сличности претње коју представљају по човечанство.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *