“Домољуб” Вуксановић мерка Боку: Више се неће десити да се хрватски глас не чује у которском парламенту

0

(фото:ИН4С)

“Домољуб” Вуксановић мерка Боку: Више се неће десити да се хрватски глас не чује у которском парламенту.

“Више се никада неће десити да се хрватски глас не чује у которском Парламенту, јер док звоне звона катедрале св Трипуна до тада ћемо ми бити овде и наш глас ће се чути у которском Парламенту, глас који је за добро и Хрвата и свих добронамерних грађана и Котора и Црне Горе”, изјавио је председник Хрватске грађанске иницијативе, доказани србомрзац, домољуб Адријан Вуксановић, на синоћној централној конвенцији ове партије.

Прочитајте још:  Шпијуни су међу нама, Украјина и грађанисти: Смета им „Z“ на мајици конобара, ускоро ће „Р“ избацити из азбуке!
Он је додао да је поносан на то што тако мала заједница показује такав виталитет, те да има појерење у ХГИ и политику коју спроводе, јер је она за опште добро.

“ХГИ на бедему медитеранске Црне Горе. Нема бедема без камена, а наш камен је камен катедрале св Трипуна, наш камен је камен Госпе од Шкрпјела, наш камен је камен зидина старог града, наш камен је овде од седмог века. И нема бедема без људи, а Хрватска грађанска иницијатива је израз чежње небројених генерација које су подносиле жртву због хрватског имена. И ми данас гласно говоримо оно што су други морали шутјет и због чега су трпели. Али не чини сваки камен бедем, само постојан и чврст камен може бити дио бедема. Ми смо показали да имамо и снагу и постојаност”, нагласио је Вуксановић.

Прочитајте још:  Патријарх Кирил: У Црној Гори и на Космету је СПЦ изложена нападима непријатељских снага
Закључио је да нема тога што им се може понудити да прихвате, а да ће погазити темељне вредности хрватског народа и државе Црне Горе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *