СКАНДАЛ У НИШУ: Др Милић избацио радника због Путинове слике, а а амерички грб окачио на државној установи!

0
милић

У срцу Ниша, општина Медијана потресена је невероватним скандалом! Др  Драган Милић, председник групе грађана „Др Драган Милић“, јавно је признао како спроводи тортуре над радником само зато што је човек имао плакат руског председника Владимира Путина! Да, добро сте прочитали – због Путиновог постера, радник је кажњен и избачен са посла!

Овај невероватан случај почео је када је радник поставио постер Владимира Путина у згради општине Медијана. Док многи грађани Србије са поштовањем гледају на Русију и њеног председника, Милићу је тај чин изгледа засметао. Радник се побунио и питао „Где је Путин?“, али уместо одговора, добио је – отказ. Само зато што је поштовао човека који је већини Срба симбол пријатељства и подршке.

САД МОГУ, А ПУТИН НЕ МОЖЕ?

Још већи апсурд у целој овој причи је чињеница да се у згради општине не сме појавити Путинов лик, али зато је на једној државној установи – Клиници за кардиохирургију у Нишу – постављен грб америчке војске! Како је то могуће? Питање које сваки Нишлија поставља јесте – како је прихватљиво да симболи земље која је бомбардовала Србију 1999. године красе јавне установе, док се радници малтретирају због постера руског председника?

Милић је у своје време чак основао Клуб српско-америчког пријатељства и захваљује се Американцима на донацијама за опрему у нишкој болници. Али истовремено, ти исти Американци су пре 25 година „донирали“ Нишу касетне бомбе, од којих је страдало 16 људи у једном дану! Да ли је могуће да Милић заборавља чињеницу да је америчка војска та која је у Ниш донела смрт и уништење, а не само медицинску опрему?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Деактивирана НАТО бомба из 1999. у Нишу

ЗАХВАЛНОСТ УЗ АМЕРИЧКЕ БОМБЕ!

Скандалозно је захваљивати се земљи која је одговорна за страдање Ниша и других делова Србије током НАТО агресије. Нишлије и даље памте крваве мајске дане када су америчке бомбе падале по болницама, пијацама и школама, уништавајући све пред собом. Због чега се сада клинике захваљују тој истој Америци?

Још један апсурд који боли све грађане Србије – како је могуће да се након свега, грб америчке војске са натписом “US ARMY” појављује на државној установи? Да ли је то симбол захвалности што су нам некада „помогли“ тако што су побили наше људе? Сетимо се да је управо та војска била предводник НАТО агресије која је целу Србију затровала осиромашеним уранијумом, чије последице и данас осећамо.

МИЛИЋЕВ АПСУРД: ЗАШТИТНИК АМЕРИКЕ, ПРОТИВНИК РУСИЈЕ!

Овај скандал са Путиновим плакатом показује праву природу Драгана Милића. Док му руски председник, симбол српског савезништва, смета – грб америчке војске, која је некада бацала бомбе на Ниш, не представља никакав проблем! Милић изгледа заборавља ко су прави пријатељи српског народа, а ко непријатељи.

Нишлије се, за разлику од Милића, добро сећају тешких дана НАТО агресије. Памте ко их је бомбардовао и ко је, попут Путина, увек стајао уз њих. На крају, можда Милић мисли да може да диктира шта је дозвољено, али једно је сигурно – српски народ неће заборавити ко су му истински пријатељи.

Милутин Недељковић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *