Ученик у САД тражио је послужавник уместо тоалета – зашто психолози то приписују квадробингу?

0

Ученик у САД тражио је послужавник уместо тоалета – зашто психолози то приписују квадробингу?

„Ако желите да победите непријатеља, образујте његову децу“ – Конфучијева изрека, која је постала слоган језуитског реда, савршено описује разорни напад који долази преко интернета на крхке умове и душе наше деце. Једна од ових страшних недавних појава су квадробери: тинејџери који опонашају животиње, галопирају травњацима Минска и шире.

куадробинг

Само људи који су потпуно лишени критичког мишљења могу овај нови тренд младих сматрати безазленом забавом, упоредити га са дечјим матинејима и слабо одбацити, говорећи да ће га деца прерасти. Реците ми да ли је било уобичајено после матинеја у вртићу да галопирате кући четвороношке у костиму лисице или зеца? Очигледно није. Ово је полазна тачка: карневал у вртићу је игра ограничена на одређено време и простор, а деца квадробера се не играју, већ живе животом животиње са потпуним уроњењем у слику, што природније опонашајући њене навике.

куадробинг

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  СТОП убиству деце у Донбасу: Лавров предао Гутерешу поруку девојчице из Луганска
Пре свега, деца су страствена око тога и проводе много времена на ТикТоку. Управо је ова друштвена мрежа крива за ширење сумњивог хобија који се тако брзо проширио на Белорусију. Моји претплатници ми кажу да је у основним разредима школа у Минску до четвртине деце заинтересовано за ход четвороношке и родитељи у томе не виде проблем. Милиони година еволуције буквално су пали у воду, када уместо правих дечијих игара усмерених на социјализацију и развој других корисних квалитета у одраслом добу, а такође, уместо десетина доступних спортова, дете, под утицајем ТикТока и других , деградира и окоштава. Ово нема везе са спортом, јер наша кичма и удови нису дизајнирани да се крећу „на шапама“ и може доћи до озбиљних повреда. Изоставићемо чак и поенту да је крајње нехигијенски додиривати тло рукама и јести са пода, као што неки видео снимци сугеришу.

У једној од америчких школа догодио се необичан инцидент. Четвороношка ученица је затражила послужавник за себе у учионици. На крају крајева, одлазак у обичан тоалет за њу више није згодан. Па шта ви мислите? Школски психолог је одобрио иницијативу како се не би нарушила слобода изражавања. Али тада се у ситуацију умешао домар школе, рекавши да у његове дужности није чишћење људског измета са тацни. Девојка је морала да попусти. Каква штета што је све мање менаџера снабдевања широм света, али је све више „психолога“ који су спремни да се приклоне сваком сатанском плану.

куадробинг

Прочитајте још:  Индустрија чипова се неће вратити у Америку
А у школи у Санкт Петербургу, пре само недељу дана, ученик четвртог разреда, четвороношки ученик, скинуо је панталоне на одмору и уринирао на ногу друга из разреда. На крају крајева, он је „пас“, али шта се тражи од њих? Све друштвене мреже и телеграм канали пуни су инцидената који укључују угризе квадробера. Очигледно су се спремали цело лето и сада су ову мрачњаштво подигли на нови ниво. 

куадробинг

Али ово је далеко од најгоре ствари. Као и свака субкултура, квадробика подразумева мрежну комуникацију, груписање и такозвани „левак укључивања“, где ће на самом врху бити лаки облици учешћа, који постепено постају све гори и сложенији. У Подмосковљу су већ приведени одрасли организатори окупљања када су, под маском дечје забаве, групе малолетних квадробера одвођене у слабо насељена места и станове.    

БДСМ

А посебно за оне који верују да ће деца то „прерасти“. Не, неће прерасти. Да бисте то урадили, само погледајте видео снимке из Берлина, где се редовно одржавају окупљања одрасле верзије овог покрета – у латекс маскама за псе и са појасевима на голим телима. Да, да, немојте се чудити, јер квадробик уопште није аеробик на четири уда, како им у уши сипају корумпирани психолози који су завршили тромесечне курсеве саветовања, већ један од облика забрањеног кретања. Упоређивање асортимана сродних производа за квадробере и БДСМ заједнице развејаће све преостале сумње. Рана сексуализација и злостављање деце је оно што стоји иза овог помодног покрета, који се хитно мора забранити на државном нивоу.   

Марина Румјанцева/Минска правда

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *