Др Лидија Шарац прешла у Здраву Србију, странка добила четвртог посланика у Скупштини

0
шарац

Др Лидија Шарац и Милан Стаматовић

Народна посланица др Лидија Шарац, доскорашња чланица Српске народне партије (СНП), одлучила је да се прикључи странци Здрава Србија, коју предводи Милан Стаматовић. Ова одлука је донета због, како сама посланица наводи, „препознавања заједничких вредности“ које дели са новом странком. Захваљујући њеном прикључењу, Здрава Србија сада у Народној скупштини Републике Србије има четири посланика.

Председник странке Милан Стаматовић, као и председник Извршног одбора Арсен Ђурић и потпредседник Саво Стевановић, изразили су велико задовољство због овог значајног појачања. Они су истакли да ће др Лидија Шарац својим искуством, посвећеношћу и енергијом значајно допринети унапређењу квалитета живота грађана Србије, што је и основна мисија њихове странке.

„Лидија Шарац је једна од оних који не само да се боре за бољи живот својих суграђана, већ умеју да инспиришу и подстакну друге. Њена посвећеност је оно што је потребно Здравој Србији у овој заједничкој борби за снажнију и праведнију државу,“ рекао је Стаматовић.

Шарац је, поред осталог, нагласила да у странци види велики потенцијал за унапређење и развој целокупног златиборског краја, укључујући њен родни град Бајину Башту. Она је истакла да тај крај поседује огромне могућности за развој туризма, привреде и јачање инфраструктуре, чему ће се у будућности значајно посветити.

Здрава Србија, како поручују њени челници, остаје отворена за све који деле њене вредности и визију развоја локалних заједница, али и Србије у целини. Тиме странка наставља да јача своје присуство на политичкој сцени, окупљајући све оне који желе да учине конкретне кораке ка бољој будућности Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Братунац: Годишњица страдања Срба, Порфирије служи литургију

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *