Петронијевић: Забринути смо због оног шта се дешава са Караџићем

0

Адвокат Горан Петронијевић

Петронијевић: Забринути смо због оног шта се дешава са Караџићем.

Адвокат Горан Петронијевић рекао је Срни да су сви забринути због оно што се дешава првом председнику Републике Српске Караџићу, који служи затворску казну у Великој Британији, и да се догађају чудне ствари око њега.

Прочитајте још:  Нацистички хрватски навијачи величали масовно етничко чишћење Срба
Након што је Срна објавила да је Караџић одвезен у болницу без икаквог објашњења, Петронијевић је рекао да је забринут због тога шта се дешава.

“Гледаћемо да што пре сазнамо детаље шта се догађа. Јер све ствари које се тамо око њега догађају су врло чудне, па и ово”, рекао је Петронијевић, који је члан тима одбране Караџића.

Он је био зачуђен таквим понашањем према Караџићу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Сви смо колективно забринути када год се то догоди. Ми знамо да му је озбиљно нарушено здравље. Свака њихова активност тамо… они не реагују до задњег тренутка”, рекао је Петронијевић.

Караџић је смештен у затвор на британском острву Вајт где, након што је осуђен у Хашком трибуналу, издржава доживотну казну. Реч је о затвору који има репутацију једне од најгорих затворских установа у Великој Британији и не испуњава бројне услове који су предвиђени стандардима у већини европских држава.

Прочитајте још:  Британски плаћеник тражи помиловање од суда ДНР
Његова кћерка Соња Караџић Јовичевић рекла је данас Срни да је Караџић одвезен у болницу без икаквог објашњења и права да се јави породици, те упозорила да у Британији праве алиби и чине нешто изузетно сумњиво..

Глас Српске

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *