ДИСКРИМИНАЦИЈА СРБА: Када се Хрватска брине о Хрватима из Црне Горе нико ништа, када Србија брине о Србима дигне се дрека о вељесрпској окупацији!

0

ДИСКРИМИНАЦИЈА СРБА: Када се Хрватска брине о Хрватима из Црне Горе нико ништа, када Србија брине о Србима дигне се дрека о вељесрпској окупацији!

Председник Хрватске грађанске иницијативе Адријан Вуксановић састао се са министром вањских и еуропских послова у Влади Републике Хрватске Горданом Грлићем Радманом на маргинама манифестације “Хрватска национална мањина” посвећене Хрватима у Црној Гори, која се одржава на Пагу.

Прочитајте још:  И даље ћемо плаћати боравак Ане Брнабић у Јованкиној вили
Како је саопштено из Хрватске грађанске иницијативе, Вуксановић је захвалио министру Грлићу Радману на преданом раду и активностима у циљу очувања хрватске заједнице у Црној Гори те исказао задовољство на свему што ради Влада на челу с премијером Пленковићем и свеобухватној подршци коју имају Хрвати Црне Горе, а о чему сведочи низ успеха на политичком и друштвеном пољу.

“Гордан Грлић Радман је честитао Вуксановићу на добром изборном резултату, коју је ХГИ остварила на изборима у Котору и истакао значај што се опет чује хрватски глас у которској Скупштини. Нагласио је да ће Република Хрватска и даље помагати хрватску заједницу у Црној Гори, која чува свој идентитет и лојална је држави Црној Гори,” саопштено је из ХГИ-ја.

Српска24.ме

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *