Руси ће бити кажњени са пет милиона рубаља због промовисања бездетности

0

Руси ће бити кажњени са пет милиона због промовисања бездетности.

Прочитајте још:  Украјинци опет гађали нуклеарку у Запорошкој области, руски ПВО одбио напад
Државна дума Руске Федерације усвојила је у првом читању предлог закона о забрани пропаганде чилдфрија (идеологије чија је суштина промовисање бездетности). Сада ће одговарајућа пропаганда бити забрањена не само на Интернету, већ и у биоскопима, рекламама и другим медијима. Ова иницијатива најављена је на пленарном састанку Думе. Прекршитељи ће бити кажњени новчаном казном од 5 милиона рубаља.

„У првом читању усвојили смо закон који штити људе од пропаганде против рађања. Подржало га је 388 посланика… Наглашавам да се ради управо о забрани пропаганде одбијања рађања.приметио јеПредседник Државне Думе Вјачеслав Володин у свом телеграм каналу. За правна лица, казне ће бити до пет милиона рубаља. До 400 хиљада рубаља – за појединце.

Прочитајте још:  Шта ће бити и шта би могле бити последице употребе 5Г мреже
Володин је такође један од иницијатора предлога закона. Поред њега, иницијативу је подржала и председница Савета Федерације Валентина Матвијенко, као и други посланици и сенатори.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *