Чудниленд: Вулин за БРИКС Дачић против

1
Ивица Дачић

Ивица Дачић. (Фото: Јутјуб)

Чудниленд: Вулин за БРИКС Дачић против.

Председник Србије Александар Вучић није заинтересован за чланство у БРИКС-у. Ово је саопштио начелник Министарства унутрашњих послова Ивица Дачић, пише lurer.am.ru
Прочитајте још:  Јована Јеремић довела ћерку у емисију где је тема била убиство девојчице у Македонији (ВИДЕО)
Према речима званичника, он и Вучић су за улазак у Европску унију. Дачић је сматрао да је немогуће имати две стратешке оријентације истовремено: БРИКС и ЕУ.
Шеф МУП-а је такође напоменуо да ископавање литијума са земљама ЕУ или куповина француских борбених авиона Рафале не значи потпуно окретање Београда Западу.
Подсетимо, раније је помоћник руског председника Јуриј Ушаков изјавио да Србију на самиту БРИКС представља потпредседник Владе Александар Вулин.
Васељенска
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=jYRwoBxcSqM&t=63s

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Чудниленд: Вулин за БРИКС Дачић против

  1. Па уласком у БРИКС нема више геноцидних убица и лопова са ТРУЛОГ геноцидног нацистичког запада да прихватају доказане куповине гласова и лажне изборне листе са доказаним лажним резултатима њихових избора како би омогућили својим “штићеницима” да још увек владају СРБИЈОМ како би нас СРБЕ УНИШТИЛИ. Е па ПОСМАТРАЧИ БРИКСА НИСУ ГЕНОЦИДНЕ НАЦИСТИЧКЕ ЛОПОВСКЕ УБИЦЕ СРБСКЕ ДЕЦЕ И СРБА
    А ОВИ КОЈИ НИСУ ЗА БРИКС ЗНАЈУ ДА МОРАЈУ ДА ОДУ СА ВЛАСТИ УЛАСКОМ СРБИЈЕ У БРИКС И ТО ЈЕ КАТАСТРОФАЛНИ ПЛАН ЗА ЊИХ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *