Родитељ гађао флашом директора школе зато што није могао да довезе дете до саме школе!?

1

Родитељ гађао флашом директора школе зато што није могао да довезе дете до саме школе!?

Прочитајте још:  СKАНДАЛ У ТЕХНИЧKОЈ ШKОЛИ У ЗРЕЊАНИНУ: Ученици гађали икону Светог Саве (ВИДЕО)
Родитељ који је јуче напао директора Основне школе „Мирослав Антић“ у Нишу Милоша Станковића, гађао га је пуном пластичном флашом од 1,5 литара воде, али га срећом није погодио, сазнаје „Блиц“.

По речима сведока који су били у канцеларији, он је бацио пластичну флашу у правцу директора, али је она погодила монитор који се налазио испред Станковића, оборила га на сто и одбила се у ћошак канцеларије. Директор Станковић срећом није задобио физичке повреде, али је преживео стрес због чега је имао скок притиска.

Прочитајте још:  Александар Вучић: Плашим се да ће доћи до већег сукоба у Украјини, биће стотине хиљада мртвих. Ако НИС не буде изузет из пакета санкција ЕУ, тражимо нова решења
Према незваничним информацијама, прије него је бацио флашу ка директору, родитељ који је дошао у канцеларију директора упутио му је псовке и увреде сматрајући да му је због капије која је постављена на школском дворишту угрожено право да дијете довезе у школу. Ситуација је кулминирала када му је директор рекао да изађе из канцеларије и да ће моћи да разговарају тек када се научи да прича без вређања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

” Био сам у канцеларији када је ушао тај господин и почео да негодује везано за то што је затворена капија на школском дворишту. Директор га је питао: „Ко сте ви у ствари?“. Он се представио као родитељ детета и наставио да буде агресивнији у разговору. Када му је директор рекао какво је то понашање и да напусти канцеларију, он је извадио неку флашу воде и бацио је у правцу директора” – испричао је за „Блиц“ школски зубар Горан Марковић.

Прочитајте још:  Нападач из Новог Сада, директор је фирме која је основала кладионице „МаxБет“
Родитељ је након инцидента кренуо да излази из зграде школе док је директор обавестио полицију која га је зауставила.

У нишкој полицији „Блицу“ је потврђено да је напад на директора школе пријављен јуче после поднева и да је обавештено и тужилаштво.

Блиц

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Родитељ гађао флашом директора школе зато што није могао да довезе дете до саме школе!?

  1. Pa gledajte parkiranje po beogradu! Na svakoj autobuskoj stanici su bar po dvoja kola koja su “rešila problem” tako što su uključena četiri žmigavca (valjda kad se oni uključe možeš da radiš šta god hoćeš). Ljudi koji su devedesetih bili srećni da uđu u autobus sada bez kola ni u toalet ne mogu da odu. I onda bezobrazni direktor zatvori kapiju, umesto da roditelji mogu da se kroz nju trkaju čije će detence prvo stići do škole. Kolateralna šteta se ne računa. Posle časova će sina odvesti u streljanu da mali bude spreman kada odraste, da ne mora da gađa flašama i priručnim inventarom već onim što je za to predviđeno. Živela Srbija!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *