ДАЧИЋУ, ОВАЈ У СПС ЈЕ ЈАЧИ ОД ТЕБЕ! Хоће ли Ружић семе раздора у СПС-у?

0
спс

Последњих дана ситуација у СПС -у постаје све напетија, а унутрашње поделе које су до сада биле само шушкање по кулоарима, сада  подстакнуте новим објавама на друштвеним мрежама почињу да излазе на видело.

Фотографије једног дела социјалиста на Инстаграму, на којима хвале Ружића као “човека са кичмом”, унеле су додатни хаос унутар странке и довеле до питања – да ли је Ружић заиста човек који се супротставља моћницима или је само део нове политичке игре?

Оно што је посебно занимљиво јесте и то да је објаву на свом инстаграм налогу поделио и сам Бранко Ружић. 

Социјалистичка партија Србије је дуго успевала да балансира своје позиције у власти, али недавни поступци и изјаве Бранка Ружића додатно су уздрмали јединство странке. Иако је СПС део владајуће коалиције, Ружић све више заузима ставове који делују као отворена опозиција. Такав његов приступ доводи до све израженије поларизације међу социјалистима, што и сами чланови странке не могу да игноришу.

Посебно је интересантно што су се прозападни медији већ прешалтали на страну бившег министра код су својевремено називали најгорим именима. Медији под контролом Драгана Шолака, почели су да хвале Ружића као политичара који не одступа од својих уверења, приказујући га као “хероја са кичмом” унутар владајуће структуре.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Они се надају како ће Ружић бити довољно јако семе раздора за СПС, што је за владајућу странку изузетно осетљиво питање, имајући у виду њихов дугогодишњи однос са Социјалистима.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *