Док злочинац Орић прети а Бећировић даје ратнохушкачке изјаве, Конаковић тражи од Србије да му полаже рачуне

1
елмедин конаковић

елмедин конаковић

Док злочинац Орић прети а Бећировић даје ратнохушкачке изјаве, Конаковић тражи од Србије да му полаже рачуне.

Прочитајте још:  МИЛО ЂУКАНОВИЋ ПОД ИСТРАГОМ: Од 18 пријава против председника 12 је одбачено али остале могу скупо да га коштају?
Шеф дипломатије БиХ Елмедин Конаковић писао је данас српском шефу дипломатије Ивици Дачићу са захтевом да се Србија изјасни о “величању ратних злочинаца”.

У писму он је тражио да се Србија изјасни о “негирању геноцида у Сребреници и величању ратних злочинаца” алудирајући на стипендије које је Србија обећала двема студенткињама из Источног Сарајева након медијског линча због слика на друштвеним мрежама где се у позадини види Ратко Младић.

– Изненађен сам да умјесто осуде оваквог понашања, из медија сазнајем да им је за награду, не за њихов посебан ангажман у академском смислу и добре резултате, већ за величање ратних злочина, Србија одлучила дати стипендију за наставак школовања у Београду, написао је Конаковић у писму, које преноси сарајевско Ослобођење.

Прочитајте још:  Након затварања алтернативних путева ка централној Србији, „Косовска полиција“ поставља нову базу код Брњака. Нема реакције Александра Вучића и Српске листе
Подсетимо две студенткиње Факултета за безбедност у Сарајеву Слађана Тодић и Валентина Вујичић проживљавају прави медијски линч од момента кад су на друштвеним мрежама објавиле слике где се у позадини види слика Ратка Младића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Истовремено члан Председништва БиХ Денис Бећировић у Сребреници даје ратнохушкачке изјаве,а ратни злочинац Насер Орић прети како је “у Подрињу све почело и у Подрињу ће се све завршити” институције БиХ се баве стипендијама двеју студенткиња уместо дивљањем Орића који је са својим хордама добро познат не само Србима него и муслиманима.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Док злочинац Орић прети а Бећировић даје ратнохушкачке изјаве, Конаковић тражи од Србије да му полаже рачуне

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *