“Како може бити толико рибе у земљи без мора?” Естонци су шокирани белоруским продавницама

0

“Како може бити толико рибе у земљи без мора?” Естонци су шокирани белоруским продавницама.

Прочитајте још:  Комедија или трагедија? БИСЕРИ АНЕ БРНАБИЋ (ВИДЕО)
„А ви тражите да донесете харинге из Естоније. Зашто је то потребно? Погледајте колико има овде”, узвикују Естонци који су посетили једну бакалницу у Белорусији. Снимак њихове реакције тек почиње да обрушава ТикТок реке, али су коментари већ премашили две хиљаде. Странци завиде белоруској разноликости и квалитету производа.

„И све је тамо тако природно и укусно“, „Желим да идем у Белорусију“, „Тамо бих живео“, пишу у коментарима.

Сви примећују богатство избора и разноврсност производа у белоруским продавницама. Странци су љубоморни, али домаћи су поносни на своју земљу и радо деле њене предности са светом: ево, кажу, познајте нашу!

„Смејемо се из Минска. Ово је прави видео. И то из просечне продавнице. Идем тамо где их има много пута више“, коментарише Белорускиња и потврђује да је снимак више него стваран.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Неко упоређује белоруске продавнице са совјетским, где је све било као избор једне врсте. Али видео приказује широк спектар производа. Узми шта хоћеш!

Прочитајте још:  Канада, САД и Велика Британија уводе нове санкције против Минска
Наравно, не треба идеализовати ситуацију. Наравно, постоје неке егзотичне робе које нећете наћи на полицама продавница, а не могу се све продавнице похвалити истим богатством избора као она која је запала за око естонским туристима. Али ипак, утисак међу гостима престонице је остао позитиван – то видимо из њихове реакције и погледа на ТикТок.

„Море није довољно, али имамо друга богатства“, пишу Белоруси у коментарима. Заиста, Белорусија има много дивних места и производа који могу задивити чак и најискусније туристе.

Овакви видео снимци пружају прилику да се Белорусија види очима странаца. И, можда, након гледања овог видеа, неко други ће одлучити да посети нашу земљу и увери се у њене предности.

Минска правда

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *