ПОТПИС БИА: САВО МАНОЈЛОВИЋ НАМЕРНО ПРЕДУЗИМА ИРИТАНТНЕ АКЦИЈЕ КОЈИМА УНИШТАВА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ЛИТИЈУМА

0
саво

Блокада Газеле (Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Током великог анти-литијумског протеста који су у суботу организовали „Не дамо Јадар“ и СЕОС, следбеници култа Саве Манојловића су се оглушили на директне позиве људи из Горњих Недељица и упркос свим њиховим апелима да то не раде – блокирали су мост Газела.

Управо су раније изјаве да организација „Не дамо Јадар“ неће предузимати било какве акције којима би се ометао свакодневни нормалан живот већине народа, очигледно биле довољне да Марко Парезановић активира свог пулена Саву Манојловића и усмери га на најиритантније потезе којима ће људима огадити протест, а који је иначе већ клизио у конфузију.

Као један од најбољих сарадника БИА, Манојловић је свој задатак извршио перфектно и на Газели је у суботу изазвао сударе, туче и улетање аутомобила у масу и повреде, што је довољно да многе људе убудуће одврати и од помисли да се појаве на протесту.

Ни то није било довољно, па је Манојловићева секта синоћ послата да својим присуством оскрнави прославу српских Олимпијаца, на шта ниједан српски навијач и патриота није могао да остане равнодушан.

Манојловићев задатак је извршен, јер је међу већином присутних преовладала емоција: нећу да будем на истој страни са анти-литијумашима који не поштују српске прославе и праве хаос током песме „Весели се српски роде“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *