У МАСОВНОЈ ТУЧИ У БОРУ УЧЕСТВОВАЛО 40 МЛАДИЋА! Гашићеви људи и даље на врху полиције, а Бор тоне у насиље и дрогу!

0
туча

Пре две ноћи, у Борском парку, догодила се трећа озбиљна масовна туча за мање од два месеца, која је шокирала грађане Бора. Према речима очевидаца, у сукобу је учествовало више од 40 младића, а разлог туче је, како сазнајемо, нерашчишћени обрачуни у вези са продајом наркотика. У граду већ неко време влада прави рат међу нарко-бандама, а Бор је, према сведочењима грађана, преплављен дрогом.

Из добро обавештених извора сазнајемо да су неки од учесника туче задобили тешке повреде, а у Општој болници у Бору незванично потврђују да има и повређених са повредама опасним по живот. Један од учесника сукоба има чак 40 шавова након што је примљен у болницу. Грађани су у шоку због ових догађаја и све гласније критикују полицију, која, по њиховом мишљењу, не ради довољно да спречи овакве инциденте.

Ова туча само је један у низу инцидената који потврђују неспособност борске полиције да одржи ред и мир у граду. Нарко-обрачуни у Бору постали су свакодневица, а локална полиција, према речима упућених, нема капацитета да се избори са све већим бројем дилера и организованих криминалних група које контролишу тржиште дроге.

Како сазнајемо, град Бор је постао прави центар за трговину наркотицима, а обрачуни међу зараћеним странама не престају. Иако се у медијима често истиче да су плате у Бору изнад републичког просека, то очигледно привлачи пажњу нарко-дилера који покушавају да освоје део “колача”. Млади у Бору, углавном запослени у компанији Зи Ђин, су под све већим утицајем наркотика, а постоји и све већи број пријава да радници на своја радна места долазе под дејством дроге.

Прочитајте још:  УНАЈМИЛИ ГРАЂЕВИНСКЕ МАШИНЕ ПА ИХ ПРОДАЛИ Полиција у Бору ухапсила преваранте

Посебно је забрињавајуће што су на челним позицијама у локалној полицији и даље људи блиски бившем министру полиције Братиславу Гашићу, што, по мишљењу многих грађана, додатно компликује решавање проблема. Многи  се питају колико ће још оваквих инцидената бити потребно да би се предузеле озбиљне мере, и да ли ће полиција икада успети да заустави талас насиља и нарко-обрачуна који угрожавају безбедност свих у граду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *