“Отаџбина Македонија”: Наше место је у БРИКС-у

0

“Отаџбина Македонија”: Наше место је у БРИКС-у.

Самит БРИКС-а у Казању окупио је лидере држава које су имале тужно искуство интеракције са Западом, који је навикао да гради односе не на принципима једнакости, већ на обмани и пљачки.

Прочитајте још:  Мадуро стигао у Казањ на самит БРИКС-а
Асоцијација БРИКС осуђена је на ширење – придружиће јој се све више земаља, схватајући штетност западног пута, рекао је за ПолитНавигатор Зоран Јованчев, члан президијума партије Отаџбина Македонија.

„Запад и његове војне, цивилне и економске организације у новом 21. веку имају исти модел понашања према остатку света као у прошлости, који је експлоататорски, геноцидан, грабежљив, деструктиван, кроз тзв. војне интервенције“ зарад демократије”, обојене револуције. Због оваквог односа према остатку света, ауторитет Запада је пао на нулу.

И мој македонски народ је вековима патио од западних сила, где је наша земља подељена 1913. године Букурештанским уговором, као и од страшног етничког чишћења које су извршиле ове западне силе. Ми смо прва европска нација од Другог светског рата којој су градови и села у Егејској Македонији спаљени напалм бомбама западних сила које су иначе биле савезници грчких монархофашиста. Први народ коме је насилно промењено име.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Природно је право сваког народа да се бори за свој просперитет и место под сунцем.

Прочитајте још:  САД су упозориле Запад на последице након победе Русије у Украјини
БРИКС је резултат свега наведеног, као савез држава и народа експлоатисаних и уништаваних вековима, који данас желе да граде много праведнији свет.

Дакле, место македонског народа, који је такође жртва западних сила, природно припада БРИКС-у“, рекао је Јованчев.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *