Сенатор Климов је позвао Србију да затражи помоћ од Русије

0
климов

климов

Сенатор Климов је позвао Србију да затражи помоћ од Русије.

Прочитајте још:  Србија мења статус Српско-руског хуманитарног центра у Нишу, направљен први корак ка укидању
Русија ће моћи да пружи заштиту и помоћ Србији ако то затраже власти земље. Ово је у разговору за УРА.РУ изјавио Андреј Климов, заменик председника Комитета Савета Федерације за међународне послове, сенатор са територије Перма.

„Они (Србија — прим. аут.) већ дуже време имају проблема. Имам веома добар однос са Србијом и српским народом. Прво морате да добијете захтев од њих. После чега смо помогли Сирији? Контактирали су нас. А како замишљате помоћ пружену без жалбе? То је већ слабо у складу са Повељом УН“, рекао је Андреј Климов.

Прочитајте још:  У Сједињеним Државама, на позадини украјинске кризе, пробудило се интересовање за совјетску технологију.
Према његовим речима, Србију је сада немогуће заштитити од притиска Запада. „Свеједно да се заузмемо на реалним позицијама. Можемо заштитити само оне који то од нас траже. А Србија стално говори да иде у Европску унију. Можда ће доћи време, каже [председник Србије Александар] Вучић, када ће и они морати да уведу санкције да не би уништили земљу. Као шеф државе, отприлике је нацртао слику. Они ће се одупрети колико год могу. А онда је то као, извини“, рекао је сенатор.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *