Брнабићка Шиптарима поклања 2 милиона евра из буџета које пуне грађани Србије, а Албанија Србији нож у леђа!

2

AP PHOTO / THANASSIS STAVRAKIS Ана Брнабић

Србија ће донирати Албанији два милиона евра помоћи за санирање последица прошлогодишњег земљотреса, изјавила је премијерка Ана Брнабић и истакла да је то и порука за заједничку будућности и другачије односе. Што да не, не даје своје паре већ новац грађана Србије!

А грађане Србије није нико питао да ли желе да својим деценијским непријатељима и убицама доделе не Брнабићкин новац, већ лично свој!

Брнабић је у Бриселу, где је организована Међународна донаторска конференција „Заједно за Албанију“, казала да Србија жели да покаже солидарност и подршку албанском народу после јаког земљотреса у новембру.

И док Србија, односно њена окупаторска Влада се солидарише са шиптарским народом, са друге стране тај исти народ управо у току те солидаризације отима српску имовину на Косову и Метохији, прави границе у сред Србије и отвара их ка Албанији!

Солидарно зар не?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Много смо радили на стабилизацији у региону и бољем повезивању. Драго ми је што је Албанија пристала и на ‚мини шенген‛ иницијативу. Ово је још један начин да покажемо да смо ту за све наше партнере, за све грађане из региона и онда када је тешко и када је невоља“, рекла је Брнабић.

А кадаје тешко Србији, Шиптари су одмах ту – раме уз раме са Хрватима да ситуацију учине још гором!

Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Брнабићка Шиптарима поклања 2 милиона евра из буџета које пуне грађани Србије, а Албанија Србији нож у леђа!

  1. “I doći će žena koja nije žena, ovaj jeste žena, ali voli žene, kao muško, ali nije muško…Pu ebem ti! Mitre! Odi sroči ovo molim te!”

    Miloš Tarabić selo Kremna 1848.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *