Др Kисић Тепавчевић докторка или спикерка са Пинка!?

2

фото: @zeljkomitrovic

Др Дарија Kисић Тепавчевић је пре неколико дана дефинитивно разбила дилему да ли је у причи короне као експерт или као продужена рука Алесандра Вучића. Тврдња да би у Србији било 100.000 мртвих да нису преузете мере једнако је тачна колико и она Жељка Митровића како се озонирањем побеђује корона.

И док шарлатанство иде уз Митровића, за очекивати би било да се неко ко се потписује као доктор понаша другачије и од Митровића, али и од Горана Весића и свих Весића широм Србјје. За очекивати би било да неко ко је члан епидемиолошког тима и сваки дан је у јавности говори истину и говори паметне ствари, смањује панику и наравно не лаже.




Проф. Дарија је супер лик и сагласила се са мном да је моја формула смртности исправна и потпуно различита од постојеће, а то значи да је смртност сигурно значајно преко 5%! Формула за израчунавање је. Смртност=(deaths x 100):(deaths+ recovered)

Нажалост, све супротно од тога је госпођа Kисић манифестовала својом изјавом и дефинитивно себе из редова стручњака пребацила у ред водитељки на ТВ „Пинк“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Наиме, 100.000 жртава у Србији није могло да буде да нисмо предузели ниједну једину меру. Зашто то тврдимо? Зато што у Србији живи – физички је ту нешто више од шест милиона људи. Стопа смртности од короне варира, али нигде на крају неће прећи 2%-4% и то у односу на оне којима је потврђено да имају вирус. Пошто 80% људи који имају корону немају никакве симптоме то значи да од короне у ствари умре негде између 0,2 и 0,5% заражених.

Прочитајте још:  Прозападне НВО и организатори Беомајдана у покушају нису пружили ни основну правну помоћ ухапшеним изгредницима

Дакле, када би се заразили сви становници Србије, што је наравно немогуће, имали бисмо седам милиона заражених и број преминулих би био бар десет пута мањи од онога који је др Kисић навела.

Уместо хвалоспева себи и Алкесандру Вучићу, госпођа Kисић, која ће бити запамћена по томе што се усред епидемије док су људи умирали сликала за „Сторy“, требало би да одговори на следе-е питање: Kако је могуће да Словачка која има 5,5 милиона становника – има 12 преминулих и 1-100 заражених?

На исти дан, Србија од 7.779 заражених има 151 преминулих. Др Kисић, како је то могуће када се наша држава борила против короне боље него све остале у Европи?



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Др Kисић Тепавчевић докторка или спикерка са Пинка!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *